Hanganyagok

Az alábbiakban több részből álló, teljes tanításokat tudsz meghallgatni. Szolgáljon épülésedre! Ha szívesen támogatnád, hogy minél több ilyen anyagot tudjunk lefordítani és “hangosítani”, a Charis Alapítvány számlaszámán várjuk adományodat: 11737007-21175282-00000000 Minden pici összeg segíti a munkánkat, melynek célja, hogy minél több emberhez eljusson a jó hír – ingyenes kiadványok által.

Elkötelezettség az ingyenes tanítások mellett

“Miután Jamie és én összeházasodtunk, Isten elhívott a szolgálatra, és egy időben a téves gondolkodásom miatt majdnem éhen haltunk. Egy este 1974-ben elmentünk a Christ for the Nations (Krisztus a nemzetekért) nevű Bibliaiskolába Dallasba, hogy meghallgassunk egy vendég előadót a jólétről. Emlékszem, ahogy hátramentem és néztem az eladásra váró hanganyagokat, azon gondolkodtam, hogy azok mennyire meg tudnák változtatni az életünket, de nekünk nem volt pénzünk. Jamie nyolc hónapos terhes volt akkoriban, és már két hete nem evett, mert nem volt semmilyen élelmünk.

Akkor ígéretet tettem Istennek: „Ha bármikor mutatsz valamit az Igédből, ami egy másik ember segítségére lehet, akkor soha nem fogom megtagadni a hozzáférést az anyagiak miatt.”

Akkoriban egyáltalán nem gondoltam, hogy én majd valaha is adni tudok másoknak, így nem igazán fogtam fel, miről is beszélek. De elköteleztem magam, és ezt komolyan gondoltam.

Így kezdtük, és azóta is terjesztjük a tanításokat.

Erre most azt mondhatnád: ‘Így nem lehet fenntartani egy szolgálatot!’ Ne ábrándíts ki, hiszen működik! Az ígéretem pedig ma is éppoly erős, mint annak idején.”

Andrew Wommack

Andrew Wommack 2009-es látogatása Budapesten

 

Élesebb a kétélű kardnál

 

Hogyan vegyük át a legjobbat Istentől?

 

Szellem, Lélek és Test

 

Hogyan halljuk meg Isten hangját?

 

Keresztény elsősegélycsomag

 

A család

 

Keresztény túlélőkészlet

 

A kiválóság szelleme

 

A dicséret hatásai

 

Ahogy én szerettelek titeket

 

Megváltás

 

Milyen az Isten valójában?

 

A kegyelem és a hit egyensúlya Isten azt akarja, hogy egészséges légy Kegyelem, az evangélium ereje