Barion Pixel

Hívjon:  +36 30 474 9631 
E-mail:  hungary@awme.net

2011. Márciusi Hírlevél – Beszámoló a szolgálatról

Kedves Barátaink!

E hónapban szeretnénk beszámolni nektek arról, ami európai kirendeltségünkben történik, melynek központja Walsall-ban (Anglia) van. Sok országra vagyunk hatással, sokak életét befolyásoljuk. Innen küldünk sok DVD-t és CD-t Andrew tanításairól és itt van segélyvonalunk is, amely által számosan kapnak segítséget naponta. Itt végezzük a szolgálat adminisztrációs munkáit is. A szolgálat internetes oldala 15 nyelven böngészhető, és sok könyv fordítása van folyamatban szerte a világon. Szintén itt működő Charis Bibliaiskolánk megannyi férfit és nőt készít fel a szolgálatra számos foglalkozási ágból.

Disztribúciós központot alakítottunk ki Magyarországon, amelynek kirendeltségei vannak jelenleg Dél-Afrikában, Indiában, Németországban, és később az év folyamán Szingapúrban, Hong Kong-ban és valószínűleg Ausztráliában is. Istenünk hatalmas Isten, aki nagy elképzeléseket ad nekünk és segít azoknak megvalósításában. Életek, helyzetek, körülmények változnak meg Isten Igéje által.

<<Kegyelem és Hit>>

2010. májusában tartottuk éves Kegyelem és Hit Családi Táborunkat Stoneleigh Parkban, Warwickshire-ben, ahol családok gyűltek össze a négy napos tanításra, és közösségre. Andrew, Wendell Parr és Dave Hinton tanított, a dicsőítést Jill és Charlie Leblanc vezette. 4-7 éveseknek ‘rumlis’ gyüli volt – és volt is rumli! A 11-18 évesek kölön ünnepeltek, külön tanításban volt részük sok szórakozzással egybekötve. A főteremben életek változtak meg Isten Igéje, és a Szent Szellem ereje által. Az emberek az Úr örömével telve és Benne fellelkesülve mentek haza.

Gyere el te is az idén, ha teheted. Hozd el a családod, szomszédaidat, barátaidat, akárkit, akit csak tudsz erre a négy napos kikapcsolódásra és közösségre május 27-30-ig. Nézzétek meg internetes oldalunkat ezzel kapcsolatban: www.graceandfaith.uk.net

<<Fordítói munka>>

Kínától Európáig, beleértve Ázsiát, Afrikát és több európai országot, Andrew könyveit már 43 nyelven nyomtatjuk. Weboldalunkon olvasható Andrew beszámolója Kínáról, ahol nagy dolgokat láttunk az üldözött gyülekezetben, és ahol kínai nyelven tudtuk szétosztani Andrew 5 különböző könyvének példányait. Másik 5 könyv van nyomtatásban kínai nyelven, s ezzel a világ legnagyobb nemzetében életeket változtatunk meg. Magyarországi disztribúciós helyünkről szintén látjuk, hogy életek változnak meg sok európai országban, amint az emberek saját nyelvükön olvasnak arról, hogy mit tett Isten értük Krisztuson keresztül. Csodálatra méltó látni őket, amint könnyeznek a saját nyelvükön kapott üzeneten.

Weboldalunkon megtekinthetők a már lefordított könyvek. Ezek közül sok e-könyvként áll rendelkezésre, így az emberek egyenesen számítógépeikre tölthetik le saját nyelvükön. Dicsőség Istennek a férfiakért és nőkért, akik rengeteg órát szentelnek idejükből, hogy segítsenek ezeket az anyagokat idegen nyelvre fordítani, és akiknek száma egyre növekszik. Dicsőség Istennek, hogy hatással lehetünk a nemzetekre!

<<Német kirendeltség nyílt>>

2010. szeptemberében — nagy örömünkre — megnyílt németországi irodánk Birkenfeldben. Brenda és Anke működteti Juergen és az egyik helyi pásztor felügyeletével. Ebből a kis irodából fogják terjeszteni a “majdnem-túl-jó-hogy-igaz-legyen” hírt országuk-szerte, Andrew német és angol nyelvű anyagaival valamint a német emberekkel saját nyelvükön való kommunikációval, hogy eljuthassanak Istenük gazdagságának megértésére. Ez év októberében Andrew Karlsruhe-be látogat egy háromnapos konferenciára; nagy várakozással nézünk elébe német testvéreink és testvérnőink fogadására ezeken az alkalmakon. Bővebb információ található Andrew programismertetőjén az utolsó oldalon.

Hisszük, hogy a jövő évben egy Charis bibliaiskola-kirendeltséget is alapítunk a birkenfeldi iroda mellett. Ha ismersz valakit Németországban, aki nagyszerű főiskolát keres, add meg neki a németországi irodánk információit. Német internetes oldalunk címe: www.andrewwommack.de

<<CBC-Anglia>>

Charis bibliaiskolánk virágzik az idén. 35 másodéves tanulónk fog végezni májusban a Kegyelem és Hit Családi Tábori rendezvényünkkel egybekötve. 38 nappali tagozatos tanuló kezdi ősszel a második évfolyamot, körülbelül 20 levelező tagozatos tanuló végezte el az első éves anyagot, akik közül sokan jönnek másodéves nappali tagozatra szeptemberben. Emellett 13 tanuló vesz részt esti programunkban, amely 2010. szeptemberében indult.

Harmadik évfolyamunk, ha számban kevés is — ebben az évben 14 — de dinamikus csoport. Széleskörű szolgálatuk kiterjed a többi tanulóra, helyi közösségre; imádkoznak emberekért a közeli birtokokon és az utcákon. E csoport által sokan megtértek és megbátorodtak. Ez évben a tanulók már voltak missziós utazásokon Dél-Afrikában, Hollandiában, az Egyesült Királyságban is, és a következő néhány hónapban utaznak Spanyolországba, Magyarországra és a Filippi szigetekre.

<<Börtönszolgálat>>

Jegyzetek Sandie Hicks-től, a dovegate-i börtön káplánjától.

“Szeretném elmondani nektek azokat a bámulatos dolgokat, amiket Isten tesz Dovegate-ben és hogy milyen nagy áldásul vagytok nekünk, mint közösségnek, a csodálatos tanítással Andrew Wommacktől és a CBC-től, ami rendelkezésünkre áll itt a börtönben. A börtönigazgató engedélyével CD-ket, DVD-ket, könyveket és tanfolyamokat kaphatunk. Korábbi CBC hallgató, Andrea Stafford és segítő csapata hetente kétszer tanít, emellett kurzus- és más különféle anyagokat oszt szét a börtönben. Jelentős szerepük volt abban, hogy megérintsék mások életét. Egy fiatal mohamedán általuk tért Krisztushoz és isteni gyógyulásban is része volt. Röviddel ezután — miután egy másik börtönbe helyezték át — mondta nekem, hogy maga Jézus ment vele a kapuig és a másik börtönben, mint keresztény regisztrált. Olyan áldottak vagyunk – dicsőség Istennek!

Andrew, köszönjük, hogy megkaphatjuk ezeket az anyagokat, amelyek józan tanítást adnak a fegyenceknek. Egyikük három hónap alatt bizonyságot tett mindenkinek, aki vele szomszédos cellába került, és gondoskodott róla, hogy valamennyi Bibliával távozzon. Készletünket folyamatosan feltöltve tartjuk. Andrew egyenes tanítása sokat segített mások felé való szolgálatomban – de először bennem gyökerezett meg. Felnőtt korra értem, mint keresztény és sok lényeges változást láttam az életemben, amint hittel mentem át nehéz helyzeteken. Olyan áldott vagyok!”

<<Legújabb TV fejlesztésünk>>

Andrew már a TBN csatornán (USA) is látható . Weboldalunkon megtalálható a tv program információ.

<<Új épületünk>>

Folyamatosan haladunk előre saját épületünk megvásárlásában. A tárgyalások folyamatban vannak és hamarosan több információval szolgálunk.

<<Andrew programismertetője>>

  • Kegyelem és hit családi tábor 2011

Stoneleigh Park, Warwick, England

Előadók: Andrew Wommack, Wendell Parr

Venue: Stoneleigh Park, Warwickshire, CV8 2LZ

Bővebb információ internetes oldalunkon: www.graceandfaith.uk.net

  • Hollandia Evangéliumi Igazság Szeminárium

Levensstroom, Elisabethhof 5, 2353 EW Leiderdorp, Netherlands

Előadó: Andrew Wommack

Alkalmak:

2011. május 31. kedd – 19:30

2011. június 1. szerda – 10:00-14:00 és 19:30

Ez az rendezvény ingyenes és előregisztráció nem szükséges.

Felhívjuk kedves figyelmeteket, hogy gyermekek részére szolgálat nem áll rendelkezésre.

  • Európai turné 2011 – Párizs, Franciaország

Theatre Dejazet, 41 Boulevard du Temple, 75003 Paris, France

Előadó: Andrew Wommack

Alkalom: június 3. péntek – 19:30

Ez az rendezvény ingyenes és előregisztráció nem szükséges.

Felhívjuk kedves figyelmeteket, hogy gyermekek részére szolgálat nem áll rendelkezésre.

  • Európai turné 2011 – Nice, Franciaország

Boscolo Park Hotel, 6 Avenue de Suede, 06000 Nice, France

Előadó: Andrew Wommack

Alkalmak:

június 4. szombat – 19:30

június 5. vasárnap – 10:00

Ez a rendezvény ingyenes és előregisztráció nem szükséges.

Felhívjuk kedves figyelmeteket, hogy gyermekek részére szolgálat nem áll rendelkezésre.

  • Európai turné 201 – Milánó, Olaszország

Leonardo da Vinci Hotel – Convention Center

via Senigallia, 6, 20161 Milan, Italy (www.leonardhotel.com)

Előadó: Andrew Wommack

Alkalmak:

június 7. kedd – 20:00

június 8. szerda – 10:00 és 20:00

Ez a rendezvény ingyenes és előregisztráció nem szükséges.

Felhívjuk kedves figyelmeteket, hogy gyermekek részére szolgálat nem áll rendelkezésre.

  • Hitkarbantartás Konferencia 2011 – Karlsruhe, Germany

Előadó: Andrew Wommack

Bővebb információ a www.awme.net/meetings webcímen

  • Európai lelkész konferencia 2011 – Anglia

Hilton Warwick / Stratford-upon-Avon Hotel,

Junction 15, M40, A429 Stratford Road, Warwick, CV346RE, England

Előadó: Andrew Wommack

Alkalmak:

2011. október 24. hétfő – október 27. csütörtök

Bővebb információ a www.awme.net/meetings webcímen

RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY

ANDREW REGGELI ADÁSÁNAK IDŐPONTJA A GOD TV CSATORNÁN MEGVÁLTOZIK

REGGEL 7:00 ÓRA HELYETT 7:30 MÁRCIUS 28. HÉTFŐTŐL KEZDŐDŐEN.

JEGYEZD FEL, ÉS TARTS VELÜNK!

Szeretünk téged,

Andrew és Jamie