Barion Pixel

Hívjon:  +36 30 474 9631 
E-mail:  hungary@awme.net

Egyetlen látás                          Március 7.
 
Máté 6,24: „Senki sem szolgálhat két úrnak, mert vagy az egyiket fogja gyűlölni, a másikat pedig szeretni, vagy az egyikhez ragaszkodik majd, a másikat pedig megveti. Nem szolgálhattok Istennek és a mammonnak.” (RÚF)
 
MÁTÉ 6,22-24
 
Jézus a szellemi látásról beszél. Ha a figyelmünket (a szemünket) egyedül Jézusra és az Igére szegezzük, akkor csak az Ő Igéjének világosságával leszünk telve. (Jn 1,1-14; Zsolt 119,105) A győzelem kulcsa az, hogy egyetlen célunk legyen. (Fil 3,13) A lézer ereje abban rejlik, hogy az összes fény egyetlen pontra koncentrálódik. Hasonlóképpen, a keresztény ember ereje abban rejlik, hogy a látása mennyire irányul egyedül „hitünk szerzőjére és beteljesítőjére”, Jézusra. (Zsid 12,1-3)
 
Lehet, hogy ismered Istent és vagyonod is van, de csak az egyiküket szolgálhatod. A Máté 6,24-ben az Úr azt mondja, hogy nem szolgálhatunk két úrnak. Miért? Azért, mert nem vagyunk képesek mindkettőjüket hűségesen szolgálni. Az egyikhez jobban fogunk ragaszkodni, mint a másikhoz. Nem szolgálhatjuk teljes szívünkből mind a kettőt. Nem vagyunk képesek arra, hogy egyszerre két területen is a legjobbat nyújtsuk. Isten egyetlen látást, egyetlen célt akar. Azt akarja, hogy teljes szívünkből Őt szolgáljuk.
 
Talán most azon töprengsz, hogyan tudsz gondoskodni a megélhetésedről anélkül, hogy mindig a pénzre gondolnál. Honnan lesz? Hogyan fogsz még többet kapni? A 33. versben Jézus azt mondja, hogy Ő majd minden szükségedet betölti, ha először Isten országát keresed. Mindezeket (az élelmet, a ruházatot stb.) megkapod. Ha Istent és az Ő országát tesszük első helyre az életünk minden területén, akkor Ő megad nekünk minden gazdagságot, amire szükségünk van. Ha a pénz után sóvárogunk, sok fájdalmat okozunk önmagunknak. (1Tim 6,10)
 
Ma tedd próbára Istent! Tedd Őt az első helyre életed minden területén, és majd meglátod, nem fog-e mindenről gondoskodni számodra!
 
Andrew legújabb TV sorozatait YouTube csatornánkon a következő linkre kattintva nézheted meg:
https://www.youtube.com/@Andrew_Wommack_magyarorszag
Könyveinkért látogass el weboldalunkra:
https://awme.hu/termekkategoria/konyvek-2/
Charis Bibliaiskolánkba egész évben jelentkezhetsz. A következő linken találsz róla további információt:
www.charis.hu
Andrew Wommack magyarországi szolgálata a hűséges támogatóink adományainak köszönhetően működik. Ha Te is szeretnéd Isten országát építeni Magyarországon, a
következő linken tudsz minket támogatni:
https://awme.hu/partnerseg/