Andrew Wommack

Andrew Wommack baptista családban nőtt fel, a texasi Arlingtonban. Nagyon fiatalon az Úrnak szentelte egész életét. Az azóta eltelt időben egymás után három gyülekezet pásztora volt – majd elkezdte azt a szolgálatot, amire Isten elhívta: a Krisztus testének tanítása az örömhírre, a Jézus Krisztussal való újszövetségi kapcsolat ápolására.

Andrew több mint négy évtizede járja Amerikát és a világot, hirdetve az Evangélium igazságait. Isten Igéjének mély kinyilatkoztatásait egyértelmű egyszerűséggel tanítja, hangsúlyozva Isten feltétel nélküli szeretetét, a kegyelem és a hit egyensúlyát. Rádió- és tévéműsorai milliókhoz jutnak el szerte a világon.

Az Úr kinyilatkoztatott tudással és a kenetével ajándékozta meg Andrew-t, hogy Isten Igéjét tisztán és világosan legyen képes előadni. Bármerre jár a világban, mindig az Igét helyezi az első helyre prédikációiban, és az Ige szabaddá teszi az embereket, alkalmain gyakran történnek csodás gyógyulások, igehirdetéseit jelek és csodák követik.

Andrew egész könyvtárat megtöltő tanításai hozzáférhetők nyomtatásban, audiokazetta és videofelvételek formájában. A tanításait rögzítő audiokazettákból, CD-ből, DVD-ből már több mint ötmillió példány fogyott már el. Szolgálata kezdetétől fogva, ingyen küldi a CD / hangkazettákat, a szerényebb anyagi körülmények között élőknek.

Gospel Truth („Evangéliumi igazságok”) címet viselő műsora az USA-ban rádión és TV-ben mindenütt, a televíziós változat világszerte fogható, és elérhető az interneten is: www.awme.net és www.awmi.net.

E műsor egyes sorozatai a PAX TV-n már Magyarországon is láthatók!

1994-ben indította el az eredetileg Colorado Bible College (Coloradói Bibliaiskola), ma Charis Bible College (Kharisz Bibliaiskola) néven ismert oktatási intézményt – ma már a CBC leányiskoláinak nemzetközi hálózata van, működik CBC-iskola Chicagóban, Walsallban, Belfastban, de többek között az indiai Csennajban, Oroszországban, Ugandában és Dél- Afrikában is. Hamarosan megindul a képzés Németországban, Lengyelországban és Magyarországon is!

Ismerd meg Andrew-t! Kattints a következő videóra.

Andrew 50 éves szolgálatának összefoglalása

 

4 Comments

 1. Kedves Keresztény Testvérek!
  A hungary@awme.hu e-mail címetekre már próbáltam írni, de valamiért nem működik.
  Ezért itt írom meg, hogy nagy öröm számomra, hogy szinte naponta hallgathatom Andrew Womack forradalmi tanításait. Én már évek óta nézem és hallgatom a God TV-n őt is, és Joyce Meyer tanításait is, mégis nagyon örülök, hogy végre a magyarokhoz is éppen ők ketten – mert szerintem Isten úgy akarja – jutottak el tanításaikkal.
  Sajnáltam, hogy mikor Andrew Womack itt járt Magyarországon, csak utána tudtam meg.
  Nem készül újra ide?
  Keresztényi üdvözlettel: Mária

 2. Teljesen véletlenül talátam Önökre,mikor Joyce Meyer tanítását néztem.rtamis levelt,kaptam is könyveket.Azonban csodálatos előadásait már 2o éve Marylin HIckey,ki járt gyülekezetünkben kétszer ,hasonlóan előadta.Sajnos Magyarországon nincs kemény eledel.Éhezünk.Gyülekezetünk vasánapi istentisztelete látható az ATV-n.minden nagyvárosban van gyülekezet.Sokan vagyunk,talán 3-4 szer hangzott el,hogy Isten a még el nem követett bűneinket is megbocsájtotta,s ha mi el is engedjük a kezét, Ö a mienket nem, s ha el is hagyjuk a szellemünk már nem esik vissza.Talán azért,mert sok az új megtért,vagy estleg visszaélnénk vele,s Krisztust újra megfeszítenénk.Várom Andrew Wommack-et,bár nagyon szeretem pásztorunkat.Sajnos honlapom nincs ,mert nem nagyon é

  rtek az internethez.Üdvözlettel:Szücs Gabriella

 3. Tisztelt Charis Alapítvány munkatársai!
  Nagyon szeretném megvenni ” A háborúnak vége” című könyvet is, de Önöknek nics.
  Miért és mikor lesz?
  Tisztelettel várom válaszukat: Kövics Zoltánné
  torremo55@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?