Barion Pixel

Hívjon:  +36 30 474 9631 
E-mail:  hungary@awme.net

Fogadd el Jézust személyes megváltódnak!

Jézus Krisztus elfogadása Uradnak és Megváltódnak életed legfontosabb döntése, amit valaha is hozol!

 

Róma 10:9-10,13

Ha tehát száddal Úrnak vallod Jézust, és szíveddel hiszed, hogy Isten feltámasztotta őt a halálból, akkor üdvözülsz. Mert szívvel hiszünk, hogy megigazuljunk, és szájjal teszünk vallást, hogy üdvözüljünk…amint meg van írva: “Aki segítségül hívja az Úr nevét, üdvözül.”

 

Az Ő kegyelméből Isten már mindent megtett az üdvösségért. A te részed csupán annyi, hogy ezt elhiszed és elfogadod.

Imádkozz hangosan: Jézus, megvallom, hogy Te vagy az én Uram és Megváltóm. Szívemben hiszem, hogy Isten feltámasztott Téged a halálból. A Te Igédbe vetett hit által most elfogadom az üdvösséget. Köszönöm, hogy megmentettél engem!

 

Abban a pillanatban, amikor életedet Jézus Krisztusnak szenteled, az Ő Igéjének igazsága azonnal megvalósul a lelkedben. Ha ezt az imát imádkoztad, és szívből gondoltad, akkor egy vadonatúj éned van!

 

Kérjük, lépj velünk kapcsolatba, és jelezd felénk, ha most imádkoztál azért, hogy elfogadd Jézust Megváltódnak. Szeretnénk veled együtt örülni, és segíteni abban, hogy jobban megértsd, mi történt az életedben. Írj nekünk a hungary@awme.net e-mail címre – azért vagyunk itt, hogy segítsünk megérteni és növekedni az Úrral való új kapcsolatodban.

Weboldalunkról szintén ingyenesen letölthetsz több olyan anyagot is, amelyek segítségedre lesznek abban, hogyan indulj el az úton: https://awme.hu/videok/e-konyvek/