Kapcsolat

Szeretettel köszöntünk az Andrew Wommack Ministries Közép-Európai Szolgálatának oldalán!

Szolgálatunk célja, hogy Andrew tanításaival segítsük, Isten szeretetének “olyan jó, hogy már szinte hihetetlen” örömhírével bátorítsuk a magyarországi Eklézsiát. Győrzámolyi irodánk nem csak Magyarország számára, de szinte minden európai nyelvre készíti és küldi az Andrew tanításaiból szerkesztett könyveket. [Tekintsd meg rövid bemutatkozó videónkat!]

Irodánkból ezerszámra küldünk szét könyveket, CD-ket, DVD-ket, és emberek százaival vagyunk levelező- ill. telefonkapcsolatban. Telefonos imaszolgálattal is szívesen állunk a testvérek rendelkezésére.

Sok magyar gyülekezetben szolgáltunk már, és évente tartunk konferenciát Budapesten. A Gospel Truth televízióprogramokat naponta közvetítjük a PAX TV csatornán keresztül, ami eléri a határon túli magyar testvéreinket is.

A magyarországi Charis Bibliaiskola is évek óta működik, a jelentkezés folyamatos.

Hirdetjük Isten feltétel nélküli szeretetét Európa szerte.

Az AWME csapat nevében,

Katona Zsolt

misszióvezető

Irodánk elérhetőségei:

Andrew Wommack Ministries & Charis Bible College – Hungary
9172 Győrzámoly
dr. Pécsi Gyula u 31.
www.awme.hu
www.charis.hu

Email: hungary@awme.net

 

Telefonos  ügyfélszolgálatunk elérhetősége:

06 96 604112, 06 30 4749631

Hétfő-péntek 9:00-15:00 óráig

A 06 96 604112 számunk üzenetrögzítőként is működik, kérjük ezen a számon hagyjon üzenetet vagy írjon nekünk a hungary@awme.net emailcímre.

 

Számlaszám adományozáshoz: 11737007-21175282-00000000

 

 

 

Szeretettel köszöntünk az Andrew Wommack Ministries Közép-Európai Szolgálatának oldalán!

Szolgálatunk célja, hogy Andrew tanításaival segítsük, Isten szeretetének “olyan jó, hogy már szinte hihetetlen” örömhírével bátorítsuk a magyarországi Eklézsiát. Dunaszegi irodánk nem csak a Magyarország számára, de szinte minden Európai nyelvre készíti és küldi Andrew tanításaiból szerkesztett könyveket.

Irodánkból ezer számra küldünk szét könyveket, CD-ket, DVD-ket és emberek százaivel vagyunk levelezõ ill. telefonkapcsolatban. Telefonos imaszogálattal is szívesen állunk a testvérek rendelkezésére.

Sok magyar gyülekezetben szolgáltunk már Charis Biblisiskolás hallgatóinkkal együtt és évente tartunk konferenciát Budapesten. A Gospel Truth televízióprogramot hetente kétszer közvetítjük a PAX TV csatornán keresztül, ami eléri a határon túli magyar testvéreinket is.

Teveink között szerepel egy magyarországi Charis Bibliaiskola elindítása.

Hirdetjük Isten szeretetének feltétel nélküli szeretetét Európa szerte.

Az AWM-E csapat nevében,

Katona Zsolt

misszióvezető

One Comment

  1. Kedves Zsolt!
    Nagyon köszönjük, hogy behozták Magyarországra Andrew Wommack tanításait! 20 éve (karizmatikus) hívők vagyunk, de nagyon sok dolgot tanulunk ezeken a tanításokon és a könyveken keresztül, és hiszem, hogy még sokat is fogunk! Áldjon az Úr mindenkit, aki részt vesz ebben a szolgálatban, tisztelettel és szeretettel: Treszkai Ferenc és Treszkainé Nagy Andrea

Vélemény, hozzászólás?