Letöltések

Tanítások, konferenciák videó- és hanganyagai

Már a YouTube-on is megnézheted videóinkat!

Alábbi oldalainkon Andrew Wommack magyarul megjelent videótanításait nézheted meg. A legtöbb tanítást teljes terjedelmében közöljük.

Oszd meg barátaiddal és ismerőseiddel is ezeket a jó híreket!

 

7 Comments

 1. Örömmel hallgattuk a Szív keménysége tanítást, jó hogy újra jelen van a Pax tv-én Andrew Wommack biztosan sokaknak segít, így nekünk is. Kérném a könyvet, hogy ez által is többen épülhessenek. 1138. Budapest, Berettyó utca 5.szám. 2/4.a.
  Az Úr áldása legyen a szolgálatotokon szélesítse ki a határaitokat.

 2. Nagyon szeretem Andrew Wommack tanításait. Amikor csak tehetem követem a PAX TV-ben leadott tanításokat. Viszont itt a neten nem sokat találok magyarul! Mindenkinek szüksége lenne ilyen tanításokra! Jó lenne ha minél többet tudnák magyarul meghallgatni! Üdv. Judith

 3. Örömömre szolgál, hogy rá találtam erre a honlapra. Nagyon érdekes és önmagamat, hitemet erősítő előadásokat tartalmaz. Sajnos azonban a meghallgatni lehet, de letölteni nem, pedig
  ezt a lehetőséget is felkínálják: “Letöltéshez kattints jobb egér gombbal a Letöltés feliratra, majd a megjelenő böngésző menüben a Cél mentése másként pontra.”
  Nagy örömömre szolgálna és bizonyára másoknak is, ha tényleg le tudnánk tölteni a hanganyagokat, hogy bárhol lehessen halgatni ezeket a fantasztikus tanításokat.
  Előre is köszönöm, Róbert

 4. Kedves Róbert,
  melyik letöltés nem működik? Nekünk sikerül letölteni a hanganyagokat, bár való igaz, hogy nem a LETÖLTÉS, hanem a MEGHALLGATÁS szövegre kell jobb gombbal kattintani, és a LINK MENTÉSE MÁSKÉNT opciót választani. Ezt javítottam a szövegben. Tehát nem egyben a címnél tölthető le a tanítás, hanem az egyes fejezeteket lehet lementeni a saját gépre.

 5. Köszönöm a választ, így már tényleg sikerül. Üdv.: Róbert

 6. Érzelmek megzabolázása nagyon fontos nekem, sajnos csak az első részt találtam
  meg, a folytatást szeretném elérni, de nem sikerült.
  Ha segítségemre lennétek, igen hálás lennék.

  Köszönettel Margit

 7. Rendszeresen nézem a PAX TV műsorait, amelyek közül kiemelkedően fontos számomra Andrew Wommark tanításai. Nagyon sokat segít a hitem erősítésében, és megélésében a Már a tiéd c. jelenleg folyó sorozata. Hálásan köszönöm a segítséget!
  Lázár Sándorné (Csepeli Judit)

Vélemény, hozzászólás?