Barion Pixel

Hívjon:  +36 30 474 9631 
E-mail:  hungary@awme.net

Töltekezz be Szent Szellemmel!

Mint az Ő gyermeke, szerető mennyei Atyád szeretné megadni neked azt a természetfeletti erőt, amelyre szükséged van ahhoz, hogy ezt az új életet élhesd.

 

Lukács 11:10, 13 

Mert mindaz, aki kér, kap; aki keres, talál; és aki zörget, annak megnyittatik…. Ha tehát ti gonosz létetekre tudtok gyermekeiteknek jó ajándékokat adni, mennyivel inkább ad mennyei Atyátok Szentlelket azoknak, akik kérik tőle?”

 

Csak annyit kell tenned, hogy kérd, higgy, és megkapod! Mondd el ezt az imát:

Atyám, felismerem, hogy szükségem van a Te erődre, hogy ezt az új életet élhessem. Kérlek, tölts be a Te Szentlelkeddel. Hit által hiszem, hogy most azonnal megkapom! Köszönöm, hogy megkereszteltél engem. Szent Szellem, köszönöm, hogy mostantól itt vagy az életemben.

 

Gratulálunk! Az Úr megígérte, hogy Szentlelkét adja mindazoknak, akik hittel kérik őt (Lukács 11:10-13). Ha hiszel az Ő ígéretében, akkor betöltekezel Isten természetfeletti erejével! Néhány szótag egy számodra ismeretlen nyelvből kezd majd feltörni a szívedből. (Lásd 1Kor 14:14.) Ez a nyelveken szólás ajándéka. Ahogy hit által hangosan kimondod őket, Isten erejét szabadítod fel belülről, és ezzel lélekben erősödsz majd. 1Kor 14:4. Aki nyelveken szól, önmagát építi, aki pedig prófétál, a gyülekezetet építi. Ezt bármikor és bárhol megteheted, amikor és ahol csak akarod!

 

Nem igazán számít, hogy éreztél-e valamit vagy sem, amikor imádkoztál, hogy befogadd az Urat és az Ő Szent Szellemét. Ha a szívedben hitted, hogy megkaptad, akkor Isten Igéje azt ígéri, hogy megkaptad.

 

Márk 11:24

„Ezért mondom nektek: higgyétek, hogy mindazt, amiért imádkoztok, és amit kértek, megkapjátok, és meg is adatik nektek.”

Isten mindig betartja az Igéjét; higgy benne!

 

Kérjük, lépj velünk kapcsolatba, és jelezd felénk, ha most imádkoztál azért, hogy töltsön be Isten Szelleme. Szeretnénk veled együtt örülni, és segíteni abban, hogy jobban megértsd, mi történt az életedben. Írj nekünk a hungary@awme.net e-mail címre – azért vagyunk itt, hogy segítsünk megérteni és növekedni az Úrral való új kapcsolatodban.

Weboldalunkról szintén ingyenesen letölthetsz több olyan anyagot is, amelyek segítségedre lesznek abban, hogyan indulj el az úton: https://awme.hu/videok/e-konyvek/