Barion Pixel

Hívjon:  +36 30 474 9631 
E-mail:  hungary@awme.net

2012. január – Hírlevél #2

Emberek és épületek

2011. január

(A Hírlevél első részét itt olvashatod el)

Kedves Barátom!

Nemrég érkeztem meg egy Németországot, Angliát és Ugandát érintő körutamról, amin tanúja lehettem az Úr emberek életében végzett csodálatos tetteinek.  Újjászületések, Szent Szellem keresztségek és testi gyógyulások történtek.

A németországi találkozón jelen volt egy svájci asszony, aki jobb fül nélkül született. A fül helyén nem volt más, csak egy lyuk és egy kis dudor. Süket volt erre a fülére (vagyis a hiányzó fülére) születése óta. Imádkoztam érte, és azonnal megjött a hallása. Dicsőség az Úrnak!

Ugandában lediplomáztattuk első végzős Charis Bibliaiskola osztályunkat, és el tudtunk rendezni sok dolgot, ami ugandai igazgatónk, Leland Shores halála miatt megoldásra vártak. Nagyon eredményes utazás volt. Köszönöm, hogy mindezt lehetővé tetted. A menny gazdagabb, a pokol pedig szegényebb lett miatta. Hála Neked, Jézus.

Angliában egy konferenciát is tartottunk lelkészeknek, amelyre sok országból érkeztek résztvevők. Az Úr felhasználta Bob Yandiant és engem, hogy prófétai szóval szóljon ezeknek a lelkészeknek, és hiszem, hogy ez nemcsak rájuk, hanem az országaikra is nagy hatással lesz.

Mint sokan tudjátok, 1990 óta béreltük az épületet, ami a szolgálati irodának és egyben a CBC bibliaiskolának is otthont adott. De a partnereink lehetővé tették, hogy 2011. júliusában megvegyük az épületet, amit eddig béreltünk, ez lett a Kegyelem Nemzetközi Központ, az angliai Walsallban. Ł650,000-ot fizettünk le, és a tulajdonosnak részletekben fizetjük a hátralevő Ł350,000-ot. Ez egy jó nagy lépés volt, de elengedhetetlen.

Mikor megvettük ezt az épületet, tudtuk, hogy sok költséges javításra és felújításra lesz szükség, amit már el is kezdtünk. Például minden ablakot kicseréltünk dupla üvegűre. Csak ez az egy művelet nagyban befolyásolta rezsi kiadásainkat és az épület külsejét is. De még mindig sok tennivaló van hátra.

Az igazgatóval körbejártam az épületet, aki rámutatott az elvégzett felújításokra és a sok tervezett égetően szükséges javításra. Nagyon jó benyomásom volt, és nagyon tetszett minden, amit eddig elvégeztek, azonban a legköltségesebb javítások még hátravannak. Az egész fűtésrendszert és a tetőt is ki kell cserélnünk. Kidolgoztunk egy ideiglenes megoldást a fűtésre és a tetőt befoltoztuk, de ez nagyon rövidtávú megoldás. Becslésünk szerint több, mint Ł500,000 értékű munka van még hátra.

Mi az “emberiparban” vagyunk, nem az építőiparban, de épületekre van szükség az emberek szolgálatához –  munkatársainknak és tanulóinknak. Walsalli épületünkben való szolgálatunk által, ahonnan irányítjuk nemzetközi szolgálatunkat, és ahol tanulóinkat készítjük fel, mindennap sok emberi életet befolyásolunk. Ha szeretnél segíteni a fejlesztések előremenetelében, nagy hálával vesszük. Az alábbi linkre kattintva megismerkedhetsz  a Partnerség programunkkal.

Nagyon köszönjük, hogy kiveszed a részed. Jamie és én hálát adunk Istennek érted. Együtt hatással vagyunk a világra.

Szeretünk,

Andrew és Jamie Wommack