Barion Pixel

Hívjon:  +36 30 474 9631 
E-mail:  hungary@awme.net

2016. augusztusi hírlevél – Állj mellém!

“A gonoszság diadalához csak annyi kell, hogy a jó emberek ne tegyenek semmit.”

Keresztényként ebben az országban kettős állampolgárok vagyunk: egyrészt hazánk, másrész a menny állampolgárai. Ennélfogva mindkét országban kötelezettségeink vannak. Isten királysága iránt az a felelősségünk, hogy igazságot cselekedjünk, szeressük az irgalmasságot, és alázatosan járjunk Istenünkkel (Mikeás 6,8b), hogy az Ő országának evangéliuma minden nemzetnek hirdettessék a Földön. Államunk polgáraiként pedig az a feladatunk, hogy olyan vezetőket válasszunk, akik Istenfélők, szeretik az igazságot és gyűlölik a tisztességtelen nyereséget (2Mózes 18,21).

Amerikában az erkölcsi érték, amire nemzetünk alapozódott, teljesen rossz irányba változik. A gonoszt jónak hívják, a jót pedig gonosznak. A történelmet átírják, és az alaptörvényeket érvénytelenítik.
Úgy hallottam, hogy a szavazói névjegyzékbe felvett amerikai keresztények tömegei közül mintegy 25 milliónyi evangéliumi hívő nem ment szavazni a legutóbbi választásokon. Csupán tízmillióan vettek részt. Azt is megtudtam, hogy jelenleg több konzervatív törvényhozó van hazánk fővárosában, mint amennyi Calvin Coolidge elnöksége óta összesen. Az elmúlt néhány évben mégis elképesztő azoknak az erkölcstelen törvényeknek és rendelkezéseknek a száma, amelyek utat törnek maguknak a bíróságok segítségével, és megváltoztatják az életmódunkat.

Dr. Martin Luther King, Jr. szerint: “Aki elfogadja a rosszat és nem tesz ellene semmit, az ugyanúgy részt vesz benne, mint az, aki segít elkövetni. Aki elfogadja a rosszat és nem tiltakozik ellene, az valójában együttműködik vele.” Az erkölcstelenségnek és a tömegek uralmának óriási sötétsége próbálja megfélemlíteni hazánkat, de van reményem a jövőt illetően.

Ha tudod, hogy a híd az út végén leszakadt, és látod, hogy valaki azon a veszélyes útszakaszon autózik, helyénvaló az igyekezeted, amivel meg akarod előzni, hogy a vesztébe jusson. Sőt, a te felelősséged, hogy megtegyél minden tőled telhetőt a segítségére. Talán még az út közepére is kiállsz, kiabálsz és integetsz, hogy felfigyeljen rád! “És ha nem figyel? – kérdezik némelyek. – Mi van, ha nem használ a kiabálásom? És ha megharagszik?” Legalább megpróbáltad. Rábíztad, hogy saját maga döntsön: elfogadja vagy elutasítja az igazságot.

A cikk elején Edmund Burke-öt idéztem, aki ezt mondta: “A gonoszság diadalához csak annyi kell, hogy a jó emberek ne tegyenek semmit.” Én az út közepén állok és megteszem, amit csak tudok, hogy leintsem az embereket és elmondjam nekik az igazságot. Hajlandó vagy csatlakozni hozzám?

Talán már aláírtad a Declaration of Dependence (Istentől és az Ő Igéjétől való függés Nyilatkozata) című okiratot tavaly november óta. Köszönöm. Ugyanakkor itt az idő, hogy egy másik szintre emeljük. Ismét a segítségedre van szükségem. Ha meg akarjuk valósítani azokat a célokat, melyeket Isten kitűzött elém, akkor szükségem van arra, hogy terjeszd a Nyilatkozat hírét. A törvényhozók figyelmének középpontjába kell kerülnünk, hogy Istennek tetsző törvényeket hozzanak és megfordítsuk nemzetünket.

Hogyan teheted meg? Kezdd azokkal, akiket ismersz! Olyan befolyási területen mozogsz, amit én soha nem fogok elérni. Ezek olyan emberek, akik soha nem hallottak rólam, és soha nem állnának velem együtt az út közepén. Veled azonban odaállnának. Ők a szomszédaid, a családod, a barátaid, a munkatársaid, a pásztorod és a gyülekezeted tagjai. A közösségi oldalaidon – Facebook, Twitter, Instagram – vagy a blogodon is megoszthatod az információt. Egy dolog biztos: csak akkor tudjuk megvalósítani, ha együtt dolgozunk. A következő néhány hónapban az Andrew Wommack Ministries médiahadjáratot indít, hogy a Nyilatkozatot a nyilvánosság elé tárja. Célunk az, hogy legalább egymillió aláírást gyűjtsünk, hogy Washington ne úgy lássa a Gyülekezetet, mint a szétszóródott keveseket, hanem annak lássa, akik igazából vagyunk: az ország gerincének. Ehhez azonban lépéseket kell tennünk.

Ha még nem tetted meg, írd alá a Nyilatkozatot, a www.DependenceOnGod.com honlapon. Ha már aláírtad, akkor terjeszd a hírét! Oszd meg a családoddal és a barátaiddal, és kérd meg őket, hogy írják alá! Létrehoztam egy ingyenes médiaállományt, amit felhasználhatsz, hogy mindezt megoszd másokkal. Posztolhatod a benne lévő képeket, szerkesztheted az e-maileket, kimásolhatod és beillesztheted a közösségi portálok bejegyzéseit, és számos egyéb dolgot is megtalálsz, amire csak szükséged lehet.
Szeretettel,

Andrew és Jamie Wommack