AWMPACT: A konferenciák és a rendezvények reményt adnak

Mindenhonnan érkeznek emberek, hogy konferenciákon vegyenek részt – akár azért, hogy másokkal találkozzanak, akár azért, hogy elmélyüljön az ismeretük egy-egy témában. A Charis Bibliaiskolában és az Andrew Wommack Ministriesnél a vendégek azonban ennél nemesebb célból gyűlnek össze. Azért jönnek, hogy reményt, bátorítást és segítséget kapjanak a szükség idején.

Minden januárban az Evangéliumi igazságok phoenixi konferenciájával kezdjük az évet. Angela három órát utazott vonattal, busszal és robogóval, hogy az övéhez hasonló hitű emberekkel találkozhasson. Magányos volt, és úgy érezte, hogy nemkívánatos, ezért az öngyilkosságot fontolgatta. A konferencia segített neki megerősödni az Istennel való kapcsolatában.

„Nagyon jó volt, mert tényleg el kellett jönnöm, hogy halljam Isten Igéjét… újra érzem magamban Isten örömét. Érzem ezt a pozitív hozzáállást és ezt a csodálatos erőt az emberekből, a pásztorból és Andrew Wommackből. Ez egyszerűen fantasztikus.”

– Angela K.

 

Ron húsz órát repült a Fülöp-szigetekről, hogy eljöhessen 2020-ban az Evangéliumi igazságok konferenciára Orlandóba. 2012-ben az élet kicsúszott a kezéből. Alkoholhoz, droghoz és egyéb szerekhez nyúlt, hogy betöltse az űrt a szívében. Értelmetlennek látta az életet, míg a mentorai nem beszéltek neki Andrew-ról. Arra biztatták, hogy látogassa meg a https://www.awmi.net/ weboldalt és töltse le Andrew ingyenes tanításait. Ez volt Ron első tapasztalata a kereszténységről. Azért látogatott az Egyesült Államokba, hogy köszönetet mondjon Andrew-nak.

„Hit által jöttem ide. Találkozni akarok ezzel az emberrel. Meg akarom neki köszönni, hogy felfedte előttem az élet értelmét.”

– Ron J.

 

A helyszíni események folytatódnak Woodland Parkban, és nagyon örülünk, hogy ismét személyesen találkozhatunk. Konferenciáink és rendezvényeink projektigazgatója a vendégek tapasztalatáról beszél:

„Amikor helyszíni alkalmaink voltak a múlt évben, a résztvevők elmondták, hogy milyen boldogok és áldottak, amiért találkozhatnak Krisztus testének tagjaival, hiszen szerte a világon sok gyülekezet be van zárva és az összejöveteleket törölték.”

– Jessica D.

 

Az Evangéliumi igazságok konferenciához hasonló ingyenes rendezvényekre nem kerülhetne sor partnereink támogatása nélkül. Nemzeteket értek el és életeket változtattok meg világszerte!

 

Ha még nem vagy a partnerünk, de szeretnél csatlakozni hozzánk, akkor látogass el a https://awme.hu/partnerseg/ weboldalra!

Vélemény, hozzászólás?