AWMPACT: Fedezd fel, hogyan dicsőítheted velünk együtt Istent!

„Minden lélek dicsérje az Urat! Dicsérjétek az Urat!”

Zsoltárok 150,6 (RÚF)

Milyen az istentiszteleted? Isten képmására formálódsz át, vagy e világ útjaihoz igazodsz?

A 150. zsoltár kijelenti, hogy Isten imádatra teremtett minket, és ez nem csoda, ha figyelembe vesszük, milyen erőteljes hatása van. Isten dicsőítése nem pusztán a szorongást, a depressziót és a stresszt űzi el, hanem kínzó fájdalmat okoz az ördögnek és lerombolja a hazugságait. Ami azonban a legfontosabb: segít nekünk, hogy kapcsolatba kerüljünk mennyei Atyánkkal és rá összpontosítsunk!

A dicsőítés nagyon erőteljes, és hála Nektek, Partnereink, olyan élményeket tudunk nyújtani, amelyek szabaddá teszik az embereket.

Pontosan ez történt a Charis Bibliaiskolában végzett Johnny Rhodesszal, akinek sorsfordító élményben volt része Istennel a dicsőítés alatt a Charisban töltött első napján. „Ahogy felemeltem a kezemet, Isten szeretete egyszerűen elárasztott – mondja –, és kezdett lehullani rólam mindaz a harmincévnyi bántalmazás, harag és düh, ami addig fojtogatott.”

Végül minden az Istennel való kapcsolatunkra vezethető vissza.

Ha még nem vagy a partnerünk, és szeretnél csatlakozni hozzánk, hogy az evangéliumot minél messzebbre és minél mélyebbre vigyük, látogass el az https://awme.hu/partnerseg/ weboldalra.

Vélemény, hozzászólás?