Barion Pixel

Hívjon:  +36 30 474 9631 
E-mail:  hungary@awme.net

CHARIS Online Kurzus

BELÉPÉS A CHARIS KURZUSBA 
(klikk – ha már regisztráltál)

Kedves Barátunk,

…Végre idetaláltál! Szeretettel köszöntünk a CHARIS Online Kurzus oldalán! Ígérjük, nagyon fog tetszeni, amit itt találsz, mert Mennyei Édesapád feltétel nélküli szeretetének folyamába… hmm… tanfolyamába csobbanhatsz.

Nézd meg rövid (1:37) Bemutatkozó videónkat!

<<Mi a csuda az a CHARIS? Valami “vallási izéről” van megint szó?>>

A kérdésre álljon itt egy rövid meghatározás, ami segíteni fog annak eldöntésében, hogy MARADJ (igen! igen! igen!) vagy menj:

*CHARIS (gr.) – kegyelem, szívesség.
Isten teljességéből áramló ÉLET, akit JÉZUS KRISZTUS által ajándékozott az embereknek az ÉDESAPA (közismert nevén, Atya).
Isten SZERETETÉNEK befolyása az ember teljes valójára (szellem, lélek és test).

<<A CHARIS Kurzus születése és lényege>>

Andrew és Jamie Wommack 43 éven át “zarándokoltak” a keresztény vallásosságból a kibeszélhetetlenül örömteli, Istennel való kapcsolatig. Zarándoklatuk még ma is tart, de számos tapasztalattal gazdagodtak útjuk során, amelyet örömmel osztanak meg Veled is.

A Kereszt innenső felét (i.u.) Kegyelem korszaknak, a túlsó felét (i.e.) – Törvény korszaknak is szoktuk nevezni (kicsit komplikáltabb valójában, de a lényeg ez). Jelenleg tehát (2012) a KEGYELEM korszakában élünk… vagy kellene élnünk. Vannak erők, melyeknek érdeke, hogy ne ismerjük meg Isten kegyelmét. Ugyanakkor vannak erők – Isten & Fiai – akik életbevágóan fontosnak tartják, hogy megismerjük Istent és amit Ő értünk tett.

Andrew szívügyének tekinti, hogy ne egyszerűen megtérteket, hanem tanítványokat képezzen. És valóban, ez számunkra is fontos! Hosszú és eredményes szolgálata lehetőséget teremtett arra, hogy a legfontosabb megtapasztalásait, tanításait átadja az érdeklődőknek. Az Élesebb a kétélű kardnál című tanítás sorozatában foglalja össze azt a 16 legfontosabb üzenetet, melyeket ezen a kurzuson meg szeretnénk osztani veled.

Ez a kurzus a lehető legkevesebb teológiai kifejezést használja – a CHARIS-t már láthattad – Isten üzenetének egyik jellegzetessége az egyszerűség. Sok dologgal nem foglalkozik, de azzal igen, amit azonnal használhatsz az életedben, hétfőtől péntekig. Olyan, mint egy HÍRADÓ: fél óra csupán, de hírei megrázóak. Ugyanakkor ANTI-HÍRADÓ: mert nem tragédiáról, balesetről, cunamiról és börtönről szól, hanem születésről, egészségről, bőségről és szabadságról – mégpedig a Tiédről.

Az online formát azért dolgoztuk ki, hogy minél több emberhez eljuthasson a mindennapjainkat gyökeresen átformáló üzenet Isten feltétel nélküli szeretetéről. Éld meg Te is az üzenetet!

::::::::::

Tartalom: 1. oldal – Bemutatkozás / 2. oldal – Miről szól? / 3. oldal – Hogyan zajlik? / 4. oldal – Tematika / 5. oldal – Regisztráció / 6. oldal – Várunk vissza!

::::::::::

Lépj a 2. oldalra: – MIRŐL SZÓL?