Barion Pixel

Hívjon:  +36 30 474 9631 
E-mail:  hungary@awme.net

GospelTruth.TV – Bibliai tanítás, amelyben megbízhatsz (angolul tudóknak ajánljuk)

Ma minden eddiginél fontosabb, hogy körültekintően válogassuk meg, amit nézünk és hallgatunk. Számos szórakozási lehetőség áll rendelkezésünkre – a televízióban, a mobiltelefonon és az interneten –, ezért kihívást jelenthet olyasvalamit találni, ami az egész család számára építő. Partnereinknek köszönhetően internetes televíziós hálózatunk, a GospelTruth.TV (GTTV) napi 24 órában ingyenes műsorokat kínál a felhasználók számára online.

A 2017-ben indított GTTV elsődlegesen Isten feltétel nélküli szeretetére, valamint a kegyelem és a hit egyensúlyára fókuszál. Andrew Wommack tanításai mellett a GTTV többek között Kenneth Copeland és Jesse Duplantis prédikációit is sugározza. Ez változatosságot kínál a nézőknek, és lehetőséget nyújt arra, hogy tanuljanak az evangélium más megbízható tanítóitól is.

A felhasználók jobban belemerülhetnek az Igébe a Charis Daily Live napi bibliatanulmányozás keretein belül, vagy megnézhetik konferenciáink felvételeit. A sportrajongók és a kreatív művészetek iránt érdeklődők szintén találhatnak hitépítő műsorokat a hálózatunkon. Az üzleti ismeretek isteni alapelveinek elsajátításához a GTTV Business szombaton kerül adásba, hétvégén pedig gyermekprogramok érhetők el.

További információért látogass el a https://www.gospeltruth.tv/ weboldalra.