GYORSSEGÉLY A TÖRÖKORSZÁGI FÖLDRENGÉSEK KÁROSULTJAINAK

GYORSSEGÉLY A TÖRÖKORSZÁGI FÖLDRENGÉSEK KÁROSULTJAINAK

 

Több, mint negyvenötezer ember halt meg a közelmúltban a Törökországban történt földrengésekben. Az egyik Charis végzős hallgatónk, Mohamad Faridi jelenleg Törökországban van, és mindent megtesz, hogy fizikailag és lelkileg segítséget nyújtson a rászorulóknak. 20 ezer dollárral támogattuk őt, hogy élelmet, hálózsákokat és ideiglenes szállást biztosítsunk a rászorulóknak.

Mohamad most küldött nekem néhány képet és egy rövid videót arról, amit ott csinál. Ha szeretnéd megnézni a beszámolóját, az alábbi linkre kattintva megnézheted:

https://www.dropbox.com/scl/fo/alg8r9lns3sgvseifavef/h?dl=0&rlkey=b9lc325p6hoymau77t3aptr1g

Mohamad muszlimként nevelkedett, ahogy azt a nevéből már talán kitalálhattátok. Életcélja az volt, hogy mártírként haljon meg, és ezáltal üdvösséget nyerjen. De az Úr csodálatos módon megmentette őt, és most a legalázatosabb, krisztusi lélekkel rendelkezik. 

Az https://awmi.net/MohamadFaridi oldalon megtekintheted a megtéréséről készült videót, az https://IranChristians.org oldalon pedig többet megtudhatsz a szolgálatáról.

Kérjük, látogass el a következő PayPal oldalra, ha szeretnél segíteni Mohamadnak és csapatának a törökországi földrengések károsultjai számára nyújtott támogatásban.

https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=GQ2QZTW76NZES

 

Köszönjük, hogy szeretettel és nagylelkűséggel támogatjátok nemcsak az AWM-et és a Charist, hanem azokat is, akik szavakkal és tettekkel viszik Isten szeretetét a világ minden tájára.

 

Áldás vagy számunkra, 

Andrew Wommack

Vélemény, hozzászólás?