Barion Pixel

Hívjon:  +36 30 474 9631 
E-mail:  hungary@awme.net

II. Nyílt Konferencia Nap – hamarosan megnézheted videón

Kedves Barátunk!

Május 14-én tartottuk II. Nyílt Konferencia Napunkat. Nagy örömünkre, sokan eljöttetek, hogy együtt élvezzük Istenünk és Édesapánk kegyelmének, szeretetének üzenetét, felkészüljünk arra, hogy másoknak is juttassunk ebből a túláradóan bőséges, kimeríthetetlen forrásvízből.

Hamarosan megtekintheted a szolgálatokról készült videókat. Bár sokszor mondjuk üzenetekre, hogy “meg fogja változtatni az életed”, ám annyit mondhatunk, hogy “lássad meg magadnak”!

Will Graham, az Andrew Wommack Ministries Europe igazgatója óriási lelkesedéssel újságolta el, hogy Kínában is megérintette és átalakította az ottani testvéreink életét Isten kegyelmének evangéliuma. Magyarországi adományok is hozzájárultak ahhoz, hogy könyveket és tanításokat nyomtathassanak testvéreink számára, melyeket az előző Nyílt Konferencia Napon adományoztak. Will megköszönte a magyar testvérek odaadó támogatását.

Will a továbbiakban a hit és kegyelem egyensúlyáról beszélt, számtalan bizonyságot mesélt saját pásztori és utazó szolgálatából arra, hogy egyszerű emberként Isten szeretetével és hittel telve mekkora hatást tehetünk embertársainkra. Ha szeretnél valami igazán bátorítót hallani arról, hogy mit is tehetünk egyszerű emberekként, akkor nézzed meg Will szolgálatát! Áldott vagy, de érteni is fogod.

Andre Rabe valami olyat tartogatott a számunkra, amit az ember hívőként is alig mer elhinni… Isten, az Édesapánk kijelentette – felfedte, feltárta, leleplezte, megmutatta, megjelenítette – Jézus Krisztust az emberben. Benned és bennem. Visszavonhatatlanul és végleg. Ha problémád van Isten szeretetének elfogadásával, ha gondot jelent elhinned, hogy Isten közel jött hozzád (de mennyire közel!), vagy egyszerűen bizonytalan vagy magadban (ki is vagyok hívőként, mit kaptam és mit kell adnom), akkor nagy kincset fogsz találni Andre szolgálatában. A magas teológia leszáll a katedráról, hogy értelmet és örömöt nyerjen benned és általad.

Nincs fontosabb és jelentőségteljesebb üzenet annál, hogy kicsoda Jézus. De miért is? Mert Isten ezáltal mutatja meg, hogy mit “érünk” a Számára. Nem szentként, hanem még bűnösként. Vigyázat! Olyan megdöbbentő gondolatokat hallasz Istentől, melyeket még valószínűleg sohasem hallottál. Így nem. Gyere és vedd birtokba, ami már úgyis a tiéd!