Barion Pixel

Hívjon:  +36 30 474 9631 
E-mail:  hungary@awme.net

Istennek terve van veled

Mielőtt megformáltalak az anyaméhben, már ismertelek, és mielőtt a világra jöttél, megszenteltelek, népek prófétájává tettelek. (Jeremiás 1:5)

Az Úr azt mondta Jeremiásnak, hogy még születése előtt elhívta, megszentelte és kirendelte őt. De ez nem kizárólag Jeremiás esetében volt így. Bemerítő János (Lukács 1:15, 16), Jézus (Ézsaiás 49:1-5) és Pál (Galata 1:15) esetében ugyanez volt a helyzet – és veled is így van!

A Zsoltár 139:13-16 kijelenti, hogy Isten már az édesanyád méhétől fogva ismert. Már akkor tudta, hogy miként fogsz kinézni, mielőtt még megszülettél volna. Mielőtt megformáltattál, az életed már fel volt jegyezve az Ő könyvében. Nem csak úgy megtörténtél. Nem a majmok közül fejlődtél ki. Egy szerető Isten teremtett, akinek konkrét terve van veled. Különleges ajándékokkal teremtett téged, hogy betölthesd az Ő céljait ebben az életben. Istennek terve van veled.

A sikerre és boldogságra a legnagyobb lehetőséged az, ha betöltöd Isten céljait az életedben. Képes lehetsz arra, hogy az általa kapott képességeidet másra használd, de nem fogod megtapasztalni az Ő kenetét és áldását úgy, mintha neki szántad volna ezeket a képességeidet.

Azt kérdezheted, hogy Miként tudhatom, hogy Isten mit akar velem? A választ akkor kapod meg, ha teljesen odaadod magad Neki. Amikor teljesen odaadod magad Istennek, akkor a körülményeidet olyan módon kezdi Isten munkálni, hogy ezek Isten tökéletes tervéhez vezessenek. A te részed, hogy odaadod magad, az Ő része, hogy kijelentést ad. Ha megteszed a saját részed, Ő is megteszi a sajátját. Meg fogod tapasztalni azt a beteljesedést és örömöt, amit csak azok ismernek, akik az Ő akaratának középpontjában vannak.