Barion Pixel

Hívjon:  +36 30 474 9631 
E-mail:  hungary@awme.net

Krisztusi identitásunk konferencia – Fedezd fel valódi identitásodat!

Krisztusi identitásunk konferencia

„Ezért ha valaki Krisztusban van, új teremtés az: a régi elmúlt, és íme: új jött létre.”

2Korinthus 5,17

Az identitásról kapott kinyilatkoztatásokkal felfegyverkezve Andrew Wommack és Duane Sheriff pásztor részvételével megrendezésre kerül az első konferencia, melynek központi témája: identitásunk Krisztusban. Az eseménynek szeptember 24. és 26. között a Charis Bibliaiskola ad otthont Woodland Parkban.

Duane a Victory Life Church vezető lelkésze az oklahomai Durantban; emellett a Charis Bibliaiskola meghívott oktatója és az Andrew Wommack Ministries, Inc. igazgatótanácsának tagja. Noha több ezer embert áldott meg pásztori és tanítói szolgálatával, volt olyan időszak az életében, amikor szegényes énképpel, kisebbrendűségi komplexussal és „mindenféle lelki gyötrelemmel” küzdött.

Szerencsére Duane felfedezte, hogy a Krisztusban való identitás a válasz minden problémájára. Ez a megértés lehetővé tette, hogy kiszabaduljon az érzelmi kötelékekből, amelyek visszatartották. Ennek a tapasztalatnak köszönhetően az identitás a szívének kedves témává vált, és arra ösztönözte, hogy megírja első könyvét Identity Theft (Identitáslopás) címmel. Az identitásról szóló tanítása révén Duane megmutatja a hívőknek, hogyan szabadíthatják fel potenciáljukat és hogyan léphetnek túl az ellenség hazugságain.

„Hiszem, hogy az identitásunk a gyökere az életünkben minden jónak – ha az identitásunk pontos és Istenben megalapozott” – mondja Duane. Felfedezte, hogy az életében minden rossz dolog egy hamis, rá kényszerített identitás eredménye. Küzdelmei az identitásválság tünetei voltak. Amikor azonban megtalálta valódi identitását Krisztusban, az életében minden virágzásnak indult.

Andrew-nak szintén erőteljes kinyilatkoztatása van a krisztusi identitásról, ideértve a szellemre, a lélekre és a testre vonatkozó tanításokat és a Jézusban való megigazultságot.

Krisztus Teste túl gyakran nem jár a Jézus által biztosított bővelkedő életben. „Egyszerűen tudatlanok vagyunk arról, hogy kik vagyunk Krisztusban és arról, hogy milyen jogaink és kiváltságaink vannak Benne” – fogalmazza meg Andrew. Ha nem ismerjük az identitásunkat, akkor megragadunk a rossz szokásokban és a rabságban. „Győzteseknél is többek vagyunk Krisztusban – emlékeztet bennünket Andrew –. Ám ez az igazság csak akkor válik a javunkra, ha meggyőzzük magunkat róla; éppen úgy, ahogy egy milliomos sem venné hasznát a bankszámlájának, ha nem tudná, hogy van.”

A konferencia a megújulás és a kötelékekből való szabadulás ideje. Reméljük, hogy ott találkozunk!

Regisztrációs lehetőség és további információ a https://www.awmi.net/event/identity-in-christ/ weboldalon.