Nyisd ki a kezed és vedd át a gyógyulást!

Amikor Isten elküldte Mózest, hogy megszabadítsa népét az egyiptomi rabságból, akkor erre képessé is tette. Az Úr azt mondta Mózesnek a 2Mózes 4,21-ben: „Amikor visszamégy Egyiptomba, ügyelj arra, hogy megtedd a fáraó előtt mindazokat a csodákat, amelyekre képessé tettelek.” Mózes nagy csodákat tett. A legnagyobb csoda azonban az volt, hogy Isten mindezt az erőt egyetlen ember kezébe adta.

Az Egyiptomból való kivonulás még nem ért véget. Ebben a modern világban a betegség olyan, mint a fáraó: fogságban tart. Ám gyógyító ereje által Isten ma is megszabadítja népét. A módszere nem változott; Ő tegnap, ma és mindörökké ugyanaz. Ma Isten a hívők kezébe adja a csodákat – csakúgy, mint Mózesnek.

Andrew tanításainak köszönhetően az emberek világszerte megtanulják, hogy a gyógyulás Isten feltétel nélküli szeretetének és kegyelmének a gyümölcse. Ha azonosulnak Isten szívével a gyógyulás kapcsán, a lehetetlen lehetségessé válik. Az Andrew Wommack Ministries ezért is tud folyamatosan megosztani bámulatos történeteket azokról, akik Isten erejét véve gyógyíthatatlan betegségek felett arattak győzelmet. Andrew elkötelezett az ilyen történetek megosztásában, mert az egyik ember bizonysága a másik számára prófécia. Ezek a csodák valóban Istent dicsőítik!

Idén augusztusban a szolgálat valami különlegeset tervez. A 2020-as Healing is Here gyógyító konferencián olyan emberek bizonyságait mutatjuk be, akiknek a történetét már láthattad vagy olvashattad. Ez az egyik legnagyobb rendezvényünk, de a légkör bensőséges. Személyesen hallhatsz olyan természetfeletti gyógyulásokról, mint amilyen Johan Toeté. Johan, a holland Charis Bibliaiskola volt hallgatója sárgalázzal tért vissza egy brazíliai missziós útról. A diagnózis rémisztő volt. „Ez egy halálos vírus – mondta neki az orvos –, kevés az esélye, hogy túléli.” Johan azonban tudta, hogy Istennek van számára egy jobb híre, és meg fogja osztani felépülésének ezt a nagyszerű történetét. Nichole Marbach, a chicagói Charis Bibliaiskola volt hallgatója pedig arról fog beszélni, hogyan maradt életben. A gyermekként elszenvedett erőszak a fájdalom és a pusztulás útjára terelte. Isten azonban megszabadította az önbántalmazásból és meggyógyította a gyógyíthatatlannak tartott bipoláris zavarból. Az útja a pusztulásból indult, ám Isten egy virágzó szolgálatba vezette őt.

A Healing is Here konferencián szemináriumok is lesznek, ahol a résztvevők megtanulhatják, hogyan vegyék át a gyógyulást és hogyan szolgáljanak vele mások felé gyakorlati módon. Az előadók célja az, hogy a gyógyuláson túl bevigyenek a bővelkedő életbe. Megtanulhatod, hogyan maradj egészséges és hogyan öregedj meg méltósággal. Ezt a rendezvényt nem hagyhatod ki. Lehozzuk a gyógyulást a mennyből és egyenesen a kezedbe adjuk!

Augusztus 11. és 14. között a Charis Bibliaiskola a coloradói Woodland Parkban megnyitja kapuit ez előtt az ingyenes esemény előtt. Étkezési jegy külön vásárolható. Szívesen fogadunk gyermekeket is, de gyermekfelügyeletet nem biztosítunk. További információk: https://www.awmi.net/event/healing-is-here-2020/. Szállás megrendeléséhez tekintsd meg az alábbi dokumentumot: https://cdn.awmi.net/documents/local-accommodations.pdf, a Pikes Peak régió látványosságainak megismeréséhez pedig látogass el a https://www.visitcos.com/ weboldalra.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?