Partnerség – Adományozás

A társulásban rejlő erő

Partnerség – Adományozás
A társulásban rejlő erő

Andrew Istentől kapott elhívása az, hogy az evangélium igazságait tanítsa szerte a világon, különösen hangsúlyozva Isten feltétel nélküli szeretetét, valamint a hit és a kegyelem egyensúlyát. Több mint ötven éve tesz eleget ennek az elhívásnak többféle módon: szemináriumok, kiadványok, valamint rádió- és tv programok útján, továbbá a Charis Bibliaiskolák megalapításán és fejlesztésén keresztül. Magyarországi kis csapatunk elkészítette a Charis Bibliaiskola teljes első és második éves tananyagát, több mint 320 órányi videoanyag fordításait, külsősök bevonásával folyamatosan dolgozunk Andrew hang- és videóanyagainak hangalámondásán.

Ha szeretnéd támogatni ezt a nagy volumenű munkát, kérjük támogass minket egyszeri vagy rendszeres adomány formájában, és adományozáskor a megjegyzés rovatba írd be: fordítás projekt.

A partneri kapcsolat ereje – kétrészes hanganyag. Szánd rá az idődet, megéri. Amikor adakozol, az egy isteni folyamatot indít el. Isten nemcsak pénzügyileg áld meg és ad neked viszonzást, illetve nemcsak azt a munkát áldja meg, amire adtál, hanem egy olyan természetfeletti folyamat kezdődik, amikor átkerül hozzád annak a szolgálatnak a kenete, ereje, talentuma, aminek a részére adtál. Sokan nem látják ezt, de remélhetőleg ez a tanítás segít megérteni.

A partneri adományozáshoz kérjük, lépj kapcsolatba szolgálatunkkal (email: hungary@awme.net vagy mobil: +36 30 474-9631)!

Adományokat a Charis Alapítvány AWM

11737007-21175282-00000000

számú, OTP Banknál vezetett forint számlájára tudunk fogadni.

Köszönjük, hogy segítesz!

 

Kedves Partnerek és Adományozók!

Szeretnénk rendbe tenni a bankba érkező utalásokat, hogy könyvelésünk számára átláthatóbbak legyenek, ezért kérjük most a segítségeteket, amit előre is köszönünk!

1. Minden adományt, amit az Andrew Wommack Ministries, a Charis Alapítvány vagy a Bibliaiskola részére szántok, a 11737007-21175282-00000000 számlaszámra utaljatok! A megjegyzés rovatba kérnénk beírni, hogy milyen célra adakoztok. Pl. partneri adomány (azok számítanak Partnernek, akik elkötelezték magukat a rendszeres adakozásra, támogatásra, és erről minket is értesítettek) – ebben az esetben írjátok be, hogy “Kegyelmi partner” vagy “Partneri adomány”. Ha egyszer vagy alkalmanként küldesz adományt (ezek számítanak Adományozóknak), akkor elég azt írnod, hogy “Adomány”.

Külföldről érkező utalásokhoz szükséges adatok:

Name: CHARIS ALAPÍTVÁNY
AWM account: IBAN: HU25 1173 7007 2117 5282-0000 0000
OTP Bank SWIFT code: OTPVHUHB
Address: OTP BANK, H-1051 Budapest, Nádor utca 16.

2. Minden Bibliaiskolás utalást (regisztrációs- vagy tandíj) a 11737007-21175347-00000000 számlaszámra kérünk. A megjegyzés rovatba kérlek pontosan írjátok be, hogy mit fizettek be – regisztrációs díj vagy a tandíj fizetési mód megnevezése.

Egyúttal szeretnénk jelezni, hogy idén is lehetőség nyílik arra, hogy támogasd adód 1 %-ával a Charis Alapítványt, és ezen keresztül Andrew Wommack magyarországi szolgálatát és a Charis Bibliaiskolát.
Adószámunk: 18293144-1-08

Köszönjük a közreműködéseteket és támogatásotokat!

 

Kedves Barátom!

Valószínűleg ismered azt a kifejezést, hogy „a szükség találmányt szül”. Én megtanultam, hogy a szükség ösztönöz is. Hadd magyarázzam el!

Ahogyan azt már megosztottam veled augusztusban, a júliusunk nagyon „viharos” volt, mivel a megígért parkoló garázs nem valósult meg. Abban a hitben vállaltam az elkötelezettséget, hogy ez kivitelezhető, és végül 5 millió dolláros hiánnyal találtuk magunkat szemben a 21 millió dolláros összköltségből. Ráadásul az előre gyártott panelek elvesztek, és 12-18 hónapba telik, mire újakat gyártanak. Emellett Woodland Park önkormányzata közölte, hogy nem állít ki újabb építkezési engedélyt, amíg a garázs fel nem épül. Ezek a történések arra kényszerítettek, hogy egy héten belül döntést hozzak, hogy elkerüljem a fizetésképtelenséget.

Képtelen voltam ilyen rövid idő alatt elérni a partnereinket, és emiatt felvettem a teljes 21 millió dollárt a parkoló garázs befejezésére. A mai napig mindössze tízmillió dollárt használtunk fel belőle. Imádkoztam az Úrhoz, és arra kértem, mutassa meg, hogyan kerüljük el a hitelösszeg fennmaradó részének elköltését és hogyan fizessük vissza minél hamarabb a már felhasznált pénzt.

Ez a szükséget mutatja be. Most azt szeretném megosztani veled, hogy az Úr mire ösztönzött.

Sokszor tanítottam a Márk 4,26-28 példázatában szereplő emberről, aki a földbe veti a magot, és a föld magától hoz termést. Csodálatos kijelentést kaptam ebből az igeszakaszból, és láttam, hogy ezerszámra válnak szabaddá mások is a benne megfogalmazott igazságok által.

Ennek ellenére nagyon nehezen tudtam tanítani az utolsó versről, amely így szól:

„Amikor a szemek beérnek, a gazda azonnal learatja a gabonát, mert elérkezett az aratás ideje.”

Márk 4,29

Nem ismertem fel a teljes jelentőségét annak a kijelentésnek, miszerint a beérést azonnal az aratás követi. Abból indultam ki, hogy az aratás szintén automatikusan történik. De itt jött az inspiráció: Magától lesz termés, ha elvetjük a magot, tápláljuk, időt adunk neki, ám a termés learatása nem automatikus. A termés nem fog magától leugrani a szárról és beülni a magtárba. Mekkora felfedezés, ugye?!

Tudom, ez nagyon egyszerűen hangzik, és bizonyára azt gondolod, hogyhogy nem tudtam ezt eddig. A valóságban azonban úgy éltem és úgy vezettem a missziót eddig, mintha a termés magától ülne be a magtárba.

Több százmillió ingyenes missziós anyagot juttattam el az emberekhez az egész világon. Csak az örökkévalóság fogja megmutatni a teljes hatását annak, amit az Úr ezáltal tett. Én mégsem arattam le a termést úgy, ahogy kellett volna. 42 ezer partnerünk van, akik a havi támogatásukkal lehetővé tették, hogy elérjük mindazt, amit világszerte elértünk. Nagyon hálás vagyok az Úrnak és nekik a támogatásukért.

42 ezer támogató a sok millió elvetett magból azonban mégiscsak egy szerény szám. Hiszem, hogy az Úr milliók szívét érintette meg a missziónkon keresztül. Ha ezeknek az embereknek csak a tíz százaléka támogatóvá válna, több százezer partnerünk lenne. Most már tudom, hogy nem arattam le nagy mennyiségű termést.

Pál apostol azt mondta az 1Korinthus 9,11-ben: „Mi szellemi magokat vetettünk el köztetek, a ti érdeketekben. Vajon nagy dolog-e ha úgy aratunk, hogy anyagi javakat kapunk tőletek cserébe?”

Örömmel láttam el emberek millióit a missziónk anyagaival, és továbbra is ezt teszem. Néha éppen azok tudják a legkevésbé megfizetni, akiknek a legnagyobb szükségük van a szolgálatra. A partnereink tették lehetővé, hogy világszerte elérjük azokat az embereket, akik anyagi okok miatt nem tudnának részesülni szolgálatban. Ezt folytatni fogjuk, ahogy azt az Úr engedi.

Most azzal a kéréssel fordulok hozzád, hogy ha az életedben termést hoztak azok a magok, amelyeket a mi missziónk ültetett el benned, juttass vissza egy részt belőle. Legyél a partnerünk és támogass minket havi rendszerességgel! Ilyen egyszerű. Isten szerint való, ha ezt teszed.

Tudom, hogy mindnyájunknak vannak szükségei, és ezek gyakran meghaladják a bevételeinket, de a vetés más. A 2Korinthus 9,10-ben ezt olvassuk:

„Aki pedig magot ad a magvetőnek, és eledelül kenyeret, megadja és megsokasítja vetőmagotokat, és megszaporítja igazságotok gyümölcsét.”

Figyeld meg, hogy az Úr magot ad a megvetőnek. Ha rajtad keresztül eljuttathatja az ellátást oda, ahova szükséges, akkor eljuttatja hozzád is. Ő nemcsak magot ad elvetni, hanem kenyeret is enni. Ez azt jelenti, hogy az adakozásod lesz a kulcsa a saját bővölködésednek.

Ha megérintett a szolgálatunk, és az Úr bővölködővé tette az életedet a missziónk által, akkor arra kérlek, hogy juttass vissza ebből egy részt azzal, hogy a partnerünkké válsz. A partnereink havonta legalább 30 dollárnak megfelelő összeggel támogatják missziónkat. Ez kevesebb, mint egy üdítő vagy egy kávé ára naponta.

Ha ezt az összeget túl nagy tehernek érzed, annyit adj, amennyire képes vagy. Sok embert ismerünk, akik kis összeggel kezdték, és miután az Úr bőségében részesültek, az adományukat is megnövelték.

Hiszem, hogy learatom azt a termést, amelynek a magját elvetettem, és százezer új támogatót nyerek a missziónk számára. Ha a termésed egy részét ebbe a magtárba szeretnéd begyűjteni, akkor hívd az alábbi telefonszámokat: +36 96 604 112, +36 30 474 9631

Azzal hogy támogató partnerré válsz, belépsz a legnagyszerűbb kezdeményezésbe ezen a világon: eljuttatni a már szinte-túl-jó-hogy-igaz-legyen igazságot az egész világra. Biztosíthatlak, hogy az örökkévalóságban nem fogod hiányolni majd azokat az üdítőket és kávékat, és örvendezni fogsz, mert mennyei kincseket gyűjtöttél.

Előre is köszönöm, hogy segítesz learatni azt a termést, amelynek a magját Jamie és én már több mint ötven éve vetjük. Nagy a jutalmad!

Andrew és Jamie Wommack

 

 

Vélemény, hozzászólás?