Barion Pixel

Hívjon:  +36 30 474 9631 
E-mail:  hungary@awme.net

AWMPACT: Szabadság az ingyenes tanításokon keresztül!

Képzelj el valakit bebörtönözve. Milyen kép jut eszedbe? Talán egy narancssárga ruhás személyt képzelsz el a rácsok mögött. Most pedig képzeld el ezt a rabot azokkal az eszközökkel, amelyek megváltoztathatják a sorsát. Az AWM partnereként ezt teszed lehetővé nap mint nap. Amerika-szerte ingyenes hozzáférést biztosítasz a raboknak az evangéliumi igazságokhoz.

Andrew és Jamie megérti, milyen az, amikor szükségük van valamire, ami megváltoztathatja az életüket, de nem jutnak hozzá. 1974-ben kétségbeesetten segítségre volt szükségük. Egy kis texasi gyülekezetet pásztoroltak, és anyagilag nehéz helyzetben voltak. Andrew és Jamie elment egy konferenciára és meghallgatott egy férfit, aki a jólétről beszélt. Amikor vége lett, odamentek a termékárusító asztalhoz, éhesen, hogy többet tudjanak meg. Lelkileg és fizikailag is éhesek voltak. Egyikük sem evett már két hete, és Jamie akkoriban nyolchónapos terhes volt az első gyermekükkel. Nem engedhették meg maguknak sem az ételt, sem a konferencián kapható termékeket.

Ekkor Andrew ígéretet tett az Úrnak: ha az Úr megmutat neki az Igében valamit, ami megváltoztathatja egy ember életét, nem fogja megtagadni tőle a hozzáférést az anyagiak miatt. Andrew ma is megtartja ezt az ígéretét. Nemcsak online – élő közvetítéseken, podcaston, e-mailben – érhetőek el az ingyenes anyagok, hanem börtönszolgálatunkon keresztül is osztunk ingyenes tanításokat a raboknak.

Mark Thompson, a börtönszolgálatunk vezetője megosztja velünk, hogyan találkoznak a rabok Andrew-val:

„Ezek a férfiak és nők válaszokat keresve nyújtják ki a kezüket, és az evangéliumi igazság az egyetlen válasz. Sok rab ír nekünk, miután látta Andrew testvért a tévében, de a legtöbben más raboktól hallanak róla, vagy a börtön könyvtárának valamelyik könyvéből.”

Bár a fogvatartottak be vannak zárva, a börtöncellában megtapasztalhatják a szabadságot. Az egyik elítélt megkapta Andrew Isten azt akarja, hogy egészséges legyél című könyvét, és agy számol be az élményéről:

„Annyira izgatott voltam, amikor megérkezett, és az elejétől a végéig elolvastam. Az imákat is elolvastam, és hangosan elmondtam őket: elfogadtam Jézust a Megváltómnak és befogadtam a Szent Szellemet. Használom azokat az eszközöket, amelyeket a könyved adott nekem a gyógyuláshoz, és minden fájdalmam eltűnt.”

Partnereink, köszönjük, hogy lehetővé teszitek a raboknak, hogy az evangélium által szabaddá legyenek!