A hívő hatalma

(1 vásárlói értékelés)

2 750 Ft

Készleten

Kategória:

Leírás

A hívő szellemi hatalmának ellentmondásos témájáról manapság széles körben folyik vita Krisztus Testében. Andrew Wommack – a nemzetközileg ismert bibliatanító – friss megközelítéssel tárgyalja ezt a fontos szellemi igazságot, amely kihívást jelenthet az általad tanultakkal szemben:

– Ha a hívők hatalmat kaptak – mikor, hogyan és kivel szemben kell alkalmazniuk azt? Ne legyenek előfeltevéseid a válasszal kapcsolatban; fedezd fel a valódi harcterületet, és tanuld meg felismerni a valódi ellenséget.

– A legtöbb ember azt hiszi, hogy Isten teremtette ellenségünket, Sátánt, de valóban Ő teremtette? A válasz megértése szabaddá fog tenni, hogy hívőként gyakorolhasd hatalmadat.

– A szellemi hadviselés, ahogy sok gyülekezetben jelenleg tanítják, tényleg megalapozott? A hívők használhatják hatalmukat arra, hogy megküzdjenek az ördöggel és démonaival a levegőégben, vagy a valódi csata talán az elmében zajlik? A válasz fontos előfeltétele a győztes szellemi harcnak.

Az Írás mélyére ásva Andrew feltárja döntéseid, szavaid és cselekedeteid szellemi jelentőségét, miként befolyásolják ezek a képességeidet arra, hogy ellenállj Sátán támadásainak, és elfogadd Isten legjobbját. Fedezd fel az igazi szellemi hatalom mögötti erőteljes igazságokat, és tapasztalj meg valódi eredményeket!

További információk

Tömeg 0.27 kg
Méretek 20 × 15 × 2 cm

A hívő hatalma termékről 1 értékelés

  1. Mucsiné Bodnár Anita (megerősített tulajdonos)

    Már több könyvet is olvastam Andrew Wommacktól és mind fantasztikus volt.Ebben a könyvben számomra az volt a leghasznosabb, ami arról szólt, hogy hogyan lett Lucifer Sátánná. Az eredetileg embernek adott uralom hogyan kerülhetett a Sátán kezébe, de hála Istennek, hogy Jézus Krisztus áldozata miatt vissza követelhetem ezt az uralmat az életem minden területén, mert a mennyei apukám nekem szánta. Az, hogy Istent is tartja magát a kimondott igéhez és a jogossághoz nagy biztonságot ad.Megdöbbentő a szellemi törvények működésének látása.Ez sok mindent megmagyaráz számomra. Szeretem amikor rádöbbent a könyv népszerű karizmatikus szokásokról való igei látásokra. Nagyon hasznos volt számomra a könyv olvasása. Biztosan tudom, hogy megváltoztatta a gondolkodásomat és izgalommal várom ennek következményeként a változásokat az életembe és remélem a környezetemnek is hasznára lesz. Isten áldja Önöket!

Mondd el a véleményed