Barion Pixel

Hívjon:  +36 30 474 9631 
E-mail:  hungary@awme.net

Kegyelem – az evangélium ereje

Kegyelem – az evangélium ereje (DVD sorozat)

Andrew Wommack 23 részes magyar nyelvű műsora a PAX TV-n került vetítésre.

Elég jó Isten számára?

Friss kutatások azt mutatják, hogy a magukat újjászületettnek valló keresztények nagy része hisz abban, hogy az üdvössége legalább részben saját viselkedésén és cselekedetein múlik. Igen, hiszi, hogy Jézus meghalt a bűneiért, de ha már elfogadta Őt Megmentőjének, azt hiszi, hogy akkor is meg kell felelnie egyfajta mércének, hogy elég „jó” legyen.

<<MEGRENDELEM>>

Ha ez igaz, akkor mi ez a mérce, és honnan tudod, hogy megfeleltél? Az Egyház évszázadokon át próbálta megválaszolni ezeket a kérdéseket, és ezek a válaszok mindig vallásos és törvényeskedő kötelékekhez vezettek.

Akkor hát mi a válasz? Azzal kezdődik, hogy a megfelelő kérdést kell feltenni. Nem azt, hogy „Mit kell tennünk?”, hanem azt: „Mit tett Jézus?”. Ha megérted Pál apostol kijelentését a Római levélben arról, mit tett Jézus, soha többé nem kell azon tűnődnöd, hogy vajon megfelelsz-e a mércének.

A 23. részes sorozat megtekintése

A megtekintéshez kattints a Lejátszás gombra. A nagyításhoz kattints a Teljes nézet gombra.

(A videó ablak alsó részén a “Lejátszási lista” ikonra kattintva megjelenő listából választhatod ki a megfelelő részt. A sávot a jobb vagy bal nyíl ikonokra kattintva görgetheted előre, vagy hátra.)

<<MEGRENDELEM>>