Megváltás – egyszer és mindenkorra

MegváltásMEGVÁLTÁS – egyszer és mindenkorra

Andrew Wommack 19 részes magyar nyelvű műsora a PAX TV-n került vetítésre. A TELJES SOROZAT MOST megtekinthető oldalunkon.

A 19 részes sorozatot MEGRENDELHETED már DVD-n is, kedvezményes kiadói áron!

A sorozat tartalmából:

Több mint teológia, ez gyakorlat! Megértésünk szabja meg, hogy mit leszünk képes Istentől befogadni – nem csak az örökkévalóságban, de már most, itt a Földön is.

Mi a megváltás?

Andrew ebben a tanításában pontosan arról beszél, hogy mit is vásárolt meg Jézus keresztáldozatával.

Bár az váltságért az árat megfizette a teljes megváltás még nem nyilvánult meg. Ezt meg kell értenünk.

Örökké való, nem pillanatnyi megváltás

Sok hívő tesz fel ehhez hasonló kérdéseket: “Elveszíthetem megváltottságomat?” “Pokolba kerülök ha megvallatlan bűnnel halok meg?”. “Isten válaszol- e olyannak az imájára, aki bűnt követ el?” Ideje, hogy választ kapjunk az efféle kérdésekre.

A fizetség meghaladta az árat

Az egész világ bűne nem hasonlítható össze azzal az árral, amit Jézus értük megfizetett. Ez nem csupán az amit testben és lélekben elszenvedett értünk, hanem az amivé lett. Ez a kulcs a megváltásunkhoz.

Az átoktól megváltva

Legtöbb hívő hiszi, hogy a törvény átkától meg lett váltva, mégis arra próbálják rávenni az Istent, hogy cselekedeteik alapján válaszoljon nekik. Miért?

Egy jobb megváltás

Hatalmas különbség van a között, ahogy Isten az Ószövetség idején bánt az emberekkel és ahogy ma, az Újszövetségi időben bánik velünk.Az igazság fog szabaddá tenni bennünket.

A megtekintéshez kattints a Lejátszás gombra. A nagyításhoz kattints a Teljes nézet gombra.

(A videó ablak alsó részén megjelenő listából választhatod ki a megfelelő részt. A sávot a jobb vagy bal nyíl ikonokra kattintva görgetheted előre, vagy hátra.)

Vélemény, hozzászólás?