World Outreach – 2023. januári hírlevél – Vezetők képzése. Életek átformálása. Nemzetek megérintése.

COVID-19 LEKÜZDÉSE AZ OLASZ, LEFORDÍTOTT ANYAGOK SEGÍTSÉGÉVEL

Elküldte igéjét, meggyógyította és a sír mélyéről kimentette őket.”  Zsoltárok 107:20

Andrew a napi Evangéliumi Igazságok televíziós műsorát, most már több mint ötmilliárd nézőt elérő potenciális globális közönségnek sugározza, és tanításait minden nagyobb nyelvcsoportra lefordították, így minden törzsből, nemzetből és nyelvből származó emberek olyan radikális áttöréseket és gyógyulásokat tapasztalnak, mint még soha korábban.

Amikor Guido Focardi toszkánai lelkipásztor a kórházi ágyon fekve COVID-19 miatt az életéért küzdött, eszébe jutottak Andrew tanításainak nemrégiben készült fordításai, amelyeket Valerio és Rosemarie Nigro, az AWM olaszországi igazgatói tettek elérhetővé. Bár Valerio és Rosemarie már évek óta tolmácsolta Andrew üzenetét a világ több mint hatvanmillió olaszul beszélő lakosságának, Focardi lelkész bizonyságtétele újból emlékeztette őket arra, hogy munkájuk szó szerint élet és halál közötti különbséget jelent.

“Andrew Wommack egy új üzenet-sorozatát kezdtem el hallgatni, amelynek címe: Lehet Jobb az Imaéleted” – mondta Focardi lelkész a házaspárnak egy videóüzenetben. “Ezek az üzenetek annyi kinyilatkoztatást és útmutatást adtak nekem. Mélyebb ismeretre vezettek az Igében. Egyszerűen magamévá kellett tennem a fejemben és mélyen, mélyen a lelkemben. Így álltam ott, örülve ennek az igazságnak, amely a szívembe költözött. Örültem neki. Életet adott. Az élet igéjét jelentette számomra.”

Miután meghallgatta mind a huszonöt, anyanyelvén elérhető epizódot, Focardi lelkész tettekre váltotta hitét. Bár a vírus minden energiáját elszívta, mégis megtalálta a módját, hogy megossza a jó hírt, hogy Jézus sebei által meggyógyult.

“Nem tudtam mozogni, nem tudtam semmit sem csinálni, de beszélni tudtam. Az éjszaka közepén, hajnali kettőkor megpróbáltam megvallani a gyógyulásomat. . . .” Focardi lelkész így emlékezett vissza: “Megnyomtam a gombot a kiságyon, hogy hívjam a nővért. . . . Ránéztem, és azt mondtam: ‘Meggyógyultam’. Ő széles mosollyal nézett rám, és azt mondta: ‘Halleluja!'”.

Attól a pillanattól kezdve Focardi lelkész teljesen meggyógyult, és visszatért a gyülekezetébe, hogy ugyanazt az üzenetet hirdesse Isten feltétel nélküli szeretetéről és kegyelméről, amely megmentette az életét. Ami Valeriót és Rosemarie-t illeti, továbbra is elfoglaltabbak, mint valaha, és még több tanítást igyekeznek lefordítani az olaszul beszélők számára.

“Sikerült kinyomtatnunk a Sáfárság – Pénzügyeink Kezelése c. könyvet” – osztotta meg Rosemarie. “Ez óriási áldás volt számunkra, mert ezek az igazságok alapvetően nagyon újak az olasz emberek életében – a partnerség és a gondnokság fogalma.”

“A második könyv, amelyet le tudtunk fordítani és ki tudtunk adni, az Isten azt akarja, hogy egészséges legyél! bővített változata volt,” – folytatta Rosemarie – “és máris csodálatos visszajelzéseket kapunk az emberektől, mert ez az igazság, amelyet nagyon fontos Olaszországnak tudnia: mégpedig az, hogy Isten azt akarja mindannyiunk számára, hogy egészségben éljünk.”.

 

Partnerség az Evangéliumért Olaszországban 

Egyetlen ilyen fordítás sem lenne lehetséges az Önök hűséges támogatása nélkül, a World Outreach barátaink és partnereink nélkül. Együtt segítünk abban, hogy az Ige minden nemzethez és anyanyelvhez eljusson, ahol a jelek és csodák továbbra is bőségesen jelen vannak mind fordítóink, mind azok életében, akiket elérnek ezek az anyagok. 

Valerio a következőket osztotta meg velünk: “Nagyon köszönöm az üzenetet, amely képes volt megváltoztatni elsősorban a mi életünket – és amely új reményt, új energiát és új kinyilatkoztatást hoz sok embernek itt, Olaszországban”.

 

Csatlakozz hozzánk, hogy messzire és mélyre jussunk az evangéliummal!

Az AWM és a Charis nemzetközi szinten húsz irodával és harminc kampusszal rendelkezik, valamint huszonegy kampusszal az Egyesült Államokban a coloradói központunkon kívül. Bibliaiskoláink közel nyolcezer diákot képeznek világszerte!

Ha még nem vagy a Charis World Outreach partnere, kérjük, csatlakozz hozzánk, hogy együtt minél több olyan emberhez jussunk el, akiknek szükségük van kegyelem és a hit sorsfordító üzenetére.

További információ a https://awme.hu/partnerseg/ weboldalon.Vélemény, hozzászólás?