Barion Pixel

Hívjon:  +36 30 474 9631 
E-mail:  hungary@awme.net

Isten örömét leli a szükségeink betöltésében           Március 11.
 
Máté 7,11: „Ha tehát ti gonosz létetekre tudtok jó ajándékokat adni gyermekeiteknek, mennyivel inkább ad jót a ti mennyei Atyátok azoknak, akik kérnek tőle?” (RÚF)
 
MÁTÉ 7, 9-11
 
Milyen szülő tagadná meg gyermekeitől a létszükségleteket? Ha vannak gyermekeid, nem adnál nekik enni? Nem gondoskodnál róluk? Vagy ha enni kérnek, mérget adnál helyette? Természetesen nem. Ez az, amit Jézus hangsúlyoz.
 
Isten szeretet (1Jn 4,8), és az Ő irántunk tanúsított szeretete végtelenül nagyobb minden szeretetteljes földi kapcsolatnál. Isten irántunk való szeretetének igazságát alkalmazhatjuk minden parancsolatra vagy példára, amelyet Isten Igéjében találunk ott, ahol a kapcsolatra vonatkozó normáit kijelenti. Biztos lehetsz benne, hogy Ő maga maradéktalanul meg fog felelni ezeknek a követelményeknek.
 
Ez bizodalmat ad nekünk: ahogyan mi szeretettel fordulunk a gyermekeink és a rászorulók felé, Isten – aki szeretet – szintén válaszol nekünk. Ő hűséges Isten, és mindig megadja nekünk azt, amire szükségünk van.
 
Magasztald fel ma az Urat az életedben, ahogy a Zsoltárok 35,27 mondja: „Magasztaltassék az Úr, aki gyönyörködik szolgája jólétében”! Istennek tetszik, ha szolgálhat feléd. Engedd, hogy örömét lelje a szükségeid betöltésében! Nem kapsz, mert nem kérsz. (Jak 4,2) Isten azt akarja, hogy kérj, hogy aztán kaphass. (Jn 16,24) Higgy Istennek! Örömet szerez Neki, ha kérsz Tőle.
 
Andrew legújabb TV sorozatait YouTube csatornánkon a következő linkre kattintva nézheted meg:
https://www.youtube.com/@Andrew_Wommack_magyarorszag
Könyveinkért látogass el weboldalunkra:
https://awme.hu/termekkategoria/konyvek-2/
Charis Bibliaiskolánkba egész évben jelentkezhetsz. A következő linken találsz róla további információt:
www.charis.hu
Andrew Wommack magyarországi szolgálata a hűséges támogatóink adományainak köszönhetően működik. Ha Te is szeretnéd Isten országát építeni Magyarországon, a
következő linken tudsz minket támogatni:
https://awme.hu/partnerseg/