Barion Pixel

Hívjon:  +36 30 474 9631 
E-mail:  hungary@awme.net

2016. októberi hírlevél – A hívő hatalma

Van valaki az életedben, aki egyszerűen felborzolja az idegeidet? Ha igen, akkor meglepő lehet megtudnod, hogy nem maga az a személy okozza a feszültséget. Valaki más munkálkodik – a valódi ellenséged –, és felhasználja azt az embert, hogy utat találjon az életedbe. Szellemi háború zajlik, és hívőként ennek a tudatában kell lenned.

A legtöbb keresztény egy humanista látásmódot fogad el arról, hogyan zajlanak az élet eseményei. Ez alatt azt értem, hogy a dolgoknak csak a felszínét látják. Nem ismerik fel, hogy minden mögött ott áll a szellemi valóság. A gondolataid válnak a szavaiddá és a tetteiddé, és a cselekedeteid jelentik hatalmad legerőteljesebb kifejeződését. Az fog befolyásolni, uralni és kormányozni, akinek engedelmeskedsz – Isten vagy Sátán. Az Efézus 6,10-12 a következőket mondja:

Végezetül legyetek erősek az Úrban és az ő hatalmas erejében! Öltsétek magatokra az Isten teljes fegyverzetét, hogy megállhassatok az ördög minden ravaszságával szemben! Mert nem vér és test ellen van nekünk tusakodásunk, hanem a fejedelemségek ellen, a hatalmasságok ellen, a sötétség világának urai ellen, a gonoszság szellemei ellen, amelyek az ég magasságában vannak.

Hiszel abban, hogy megtapasztalod a gyógyulásod megnyilvánulását? Szükséged van egy áttörésre az anyagiak területén? Vannak bizonyos szellemi törvények, amelyekkel együtt kell működnöd, emberként használva hatalmadat. Ha nem lépsz ki hittel, hogy ezeken a területeken együtt munkálkodj Istennel, akkor ezek a dolgok nem fognak megvalósulni. Néha csak arról van szó, hogy a keresztények nem tudják, mi fölött van hatalmuk és tekintélyük. A Szentírás így fogalmaz a Máté 10,8-ban:

Betegeket gyógyítsatok, halottakat támasszatok, leprásokat tisztítsatok, ördögöket űzzetek. Ingyen vettétek, ingyen adjátok!

Ha nem tesszük meg a mi részünket, nem lesz meg. Isten nem fog közbelépni és megtenni, amiről azt mondta, hogy nekünk kell. Nincs olyan mértékű könyörgés és esdeklés, ami ezt megváltoztatná. Legtöbben azonban nem engedik, hogy a Biblia az útját állja annak, amit hisznek. Nekünk Krisztus Testében fel kell fedeznünk, mit adott nekünk Isten, meg kell tudnunk, mi tartozik a hatalmunk alá, és el kell kezdenünk használni a tekintélyünket Isten szándékai szerint. Vállaljuk a felelősségünket, és tegyük félre a hitetlenségünket! Utasítsunk el minden vallásos tanítást, mely felelősségünk alól feloldozva minket azt hangsúlyozza: “Ahogy lesz, úgy lesz. Istenen múlik, hogy ki nyer üdvösséget és gyógyulást. Ő mindent szuverén módon tesz.” Többé ne bújjunk ki a felelősségünk alól, és ne hibáztassuk Istent! Nem Ő követi el a mulasztást, hanem mi.

Fedezd fel a szellemi hatalom mögött álló erőteljes igazságokat, és láss valódi eredményeket A hívő hatalma című tanításom segítségével, amely könyv és DVD formátumban kapható. Ebben a tanításban feltárom döntéseid, szavaid és tetteid szellemi jelentőségét, és azt, hogy ezek hatására hogyan tudsz megállni a Sátán támadásaival szemben, és hogyan nyerheted el Isten legjobb megoldását.

Szeretettel,

Andrew és Jamie