A Charis Bibliaiskola diákjaitól érkezett

“Mindenképpen végig akarom csinálni az első évet, mert egyrészt imádom az iskolát, a tanárokat és titeket is, s azóta is sokat fejlődök az életemben.
Minden segítségeteket előre is köszönöm! Áldottak legyetek az Úrban és minden jót kívánok mindenben a Charis Biblaiskola tanárainak és összes diákjának!”
Szilvia

“A PAX tv-ben láttam Andrew Wommack műsorát!
Nagyon meggyőző volt a szemléletmódja. Tele vagyok kérdéssel.
Szeretnék tanulni a Charis Bibliaiskolában. ”
Ildikó

„Olvastam Andrew Wommack könyveit, engem érdekel, hogyan vezette Őt az Úr a Biblia megismerésében, mert nyilvánvaló, hogy annak alapján tanít. Az első alkalom igen kellemes és jó érzéssel teli volt számomra.”
Filák Anna

„Azért jelentkeztem a bibliaiskolába, mert pár éve tudtam csak meg, hogy a kegyelem korszakát éljük. Előtte 6 évig a törvények betartása mellett akartam hinni, de amikor megtudtam, hogy Isten mennyire szeret, hát bevallom, ellazultam. Közben azt éreztem, hogy ez így nem teljesen jó, és azt várom ettől az iskolától, hogy kicsit rendet tesz bennem. Ahogy belehallgattam az anyagba, úgy érzem, várakozáson felül teljesít. Örültem a csoporttársaknak, jó volt látni, hogy vannak, akik hozzám hasonlóan gyakorolják a hitüket.”
Bayer Péter

“Néhány évvel ezelőtt – amikor már egy jó ideje erős késztetést éreztem magamban arra, hogy több időt töltsek Isten jelenlétében imádkozva és az Igét tanulmányozva – találkoztam Andrew Wommack nevével. Külföldön élő sógorom ajánlotta: érdemes meghallgatni őt, hogyan mutatott rá Isten az életében számos nagyon fontos kérdésre, és hogyan tanította a Szent Szellem Isten akaratának a megértésére. Úgy döntöttem, elolvasom magyarra fordított könyveit, és ezzel egyidőben elkezdtem hallgatni a világhálón elérhető magyar nyelvű tanításait is. Örömmel tapasztaltam, hogy gondolkozása nagyban hasonlít az enyémhez, sőt számos olyan kérdést illetően rendelkezik válasszal, ami engem már régóta foglalkoztat. Tanításai sokat segítettek szellemi életem fejlődésében, helyes istenképem kialakításában, értelmem megújításában. Ez azóta is folyamatban van.
Amikor tudomásomra jutott, hogy a közeljövőben lehetőség nyílik egy átfogó igetanulmányozásra a Charis Bbliaiskola keretein belül, eldöntöttem, hogy feltétlenül jelentkezni fogok rá. Hálás vagyok Istennek, hogy ez az iskola idén februárban elindulhatott Magyarországon, és én a hallgatója lehetek. Külön köszönet a szervezőknek odaszánt munkájukért!
Biztos vagyok benne, hogy nagy áldás lesz számunkra, valamint környezetünk számára egyaránt!
Isten áldását kívánom mindannyiunkra!”
Piszter Klára

„Én olvastam könyvet Andrew Wommacktől, és nagyon szimpatikusnak találtam azt, ahogyan értelmezi az Igét. Szerintem Isten olyan látást adott neki, ami valóban áldássá válik sokak számára. Azért választottam ezt a bibliaiskolát, mert a tanítóról sugárzik Isten bölcsessége egy visszafogott, józan és szeretetteljes módon. Ilyen tanításhoz meg tudok nyílni bizalommal, hogy Isten formálhasson az Ige által.”
Piszter Henriett

Vélemény, hozzászólás?