Barion Pixel

Hívjon:  +36 30 474 9631 
E-mail:  hungary@awme.net

Az ima megtartó ereje

Az ima megtartó ereje

„Nyolc évig szenvedtem depresszióban, miután gyógyszerekkel kezeltek éjjeli vizelés miatt. Úgy éreztem már nem is élek, amikor az idén februárban az Úr Andrew Wommack honlapjához irányított. Miután meghallgattam az Isten azt akarja, hogy egészséges legyél című tanítást, sikerült megszabadulnom egy rakás vallásos ostobaságtól. Így a tanítás képes volt meggyökerezni bennem, és 3 nappal később meggyógyultam.

D.K. Nairobi

„Elvesztettem a szüleimet; öt évvel ezelőtt meggyilkolták őket. Ez nagyon megrázott, depressziós lettem és súlyos gyomorfájdalmaim voltak a következő négy évben. Egy barátom megismertette velem Andrew tanításait, és ideadta  A kegyelem és hit egyensúlya című könyvet. Részletesen tanulmányoztam Andrew összes üzenetét az interneten, Isten pedig meggyógyított az idült gyomorfájdalomból és a pikkelysömörből. Most egészséges vagyok. Az Ő sebei által gyógyultunk meg, gyógyulunk meg és fogunk meggyógyulni. Andrew nagy áldás a számomra.”

R.S. India

„ A misszió egyik munkatársa imádkozott velem ma reggel a telefonon. Amikor felhívtam, fájdalmaim voltak mindenfelé a hátamban, a vállaimban és a nyakamban, sőt még a fejem is fájt – egy baleset következményeképpen. Még mielőtt nekiálltunk imádkozni, a hátfájdalom tejesen elmúlt. Az ima után a karomban lévő fájdalom először mérséklődött, és miután előre- hátra mozgattam a karomat, teljesen meg is szűnt. Dicsőség Istennek! Jézus nevében elrendelem és kijelentem, hogy a fájdalom sosem térhet vissza a testembe.”

B.M. Virginia