Beszélgetés a gyógyítás ajándékáról és a sáfárságról 1-2. (Videó)

Beszélgetés a gyógyítás ajándékáról és a sáfárságról

Andrew Orlando-ban (Florida) beszélgetett a Good Life (Jó Élet) című televíziós műsorban a gyógyításról, a ma is megnyilvánuló csodákról, melyeket Isten cselekszik.

 

1. rész“Isten ma is gyógyít!

2. rész – “Holtakat feltámasztó erő!”

Ebben a részben Andrew arról beszél, hogy miként tapasztalta meg Isten erejét és hűségét személyesen, amikor fia meghalt és csodálatos módon visszatért az életbe.

4 Comments

 1. nagyon szeretem andrew wommac tanitását csak az a baj hogy angolul nem tudok de isten álda önöket ezekért a tanitásokért sok mindent másképpen látok és értek ettöl a tanitástol köszönöm szépen önöknek isten álda önöket.

 2. Kedves Andrea,

  Nagyon köszönjük a szeretetteljes hozzászólását! Erőforrásaink korlátai miatt időnként kénytelenek vagyunk fordítás nélkül adni Andrew anyagait. Azonban a gyógyítás témájában elérhető magyarul ingyenes hangoskönyvünk az “Isten azt akarja, hogy egészséges légy! “(http://awme.hu/mp3letoltes/isten-azt-akarja-hogy-egeszseges-legy/) a pénzügyi sáfárságról pedig legutóbbi hírlevelünkben olvashat (http://awme.hu/2012/04/2012-aprilisi-hirlevel-safarsag-penzugyeink-kezelese/). Utóbbi témában magyar nyelven könyvet adunk ki az év második felében.

  Isten áldását kívánva,
  Imi (AWME.HU)

 3. Nagyon építőek Andrew Wommack tanításai amiket itt az oldalán találok! Mindig azt várom mikor lessz új videó feltölve Andrew Wommack tanításairól! Rendszer látogatója vagyok ennek az oldalnak! Isten áldását kívánom az életükre Jézus nevében! Amen!

  Herczeg Milán 🙂

 4. Kedves Milán,

  Köszönjük a visszajelzésed! Több, mint öröm olvasni, hogy építőnek találod a tanításokat. Hamarosan érkezik a következő videó.

  Üdvözlettel,
  Dinnyés Imre
  AWME.HU

Vélemény, hozzászólás?