Barion Pixel

Hívjon:  +36 30 474 9631 
E-mail:  hungary@awme.net

Fedezd fel az elhívásodat!

Érezted már valaha, hogy bizonytalan vagy Isten életedre vonatkozó terveit illetően? Kíváncsi vagy, hogy mit tartogat számodra Isten, de nem tudod biztosan, hogyan hallhatod meg a hangját?

Sok keresztény az Isten akaratával kapcsolatos téves feltételezések áldozata. Azt hiszik, hogy túl nehéz felfedezni, vagy nem ismerhetik meg az Ő terveit, mert azt hallották, hogy Isten – az Ő szuverenitásában – kikényszeríti az akaratát, függetlenül attól, hogy ők mit tesznek. Ezek az elképzelések nemcsak abban akadályozzák az embereket, hogy elérjék a teljes potenciáljukat, hanem abban is, hogy megismerjék, kik ők valójában Krisztusban.

A Zsoltárok 139,14-ben Dávid hálát ad Istennek: „Olyan csodálatosnak teremtettél engem! Csodálatos a Te alkotásod – milyen jól tudom!” (New Living Translation) Ahogy Duane pásztor mondja, ha nem tudod, hogy Isten alkotása vagy, illetve hogy miért így alkotott meg, az óriási frusztrációhoz vezethet. Meg kell értened az identitásodat, ha meg akarod ismerni a sorsodat.

Van egy jó hír: Isten okkal teremtett téged, és ennek nem kell rejtélynek maradnia! Ha megismered Isten akaratát az életedre, akkor olyan békét és céltudatosságot kapsz, amilyet még soha nem tapasztaltál. Ez arra fog ösztönözni, hogy hitben lépj ki még akkor is, amikor a világ körülményei megpróbálnak visszatartani.

Isten akaratának ismerete azonban nem elég. „Isten akaratának felfedezése alapvető fontosságú, de ez csak a kiindulópont – mondja Andrew. – Nagy különbség van Isten akaratának felfedezése és követése között. Miután felfedeztük, hogy mi Isten akarata az életünkre, céltudatosan követnünk kell. Nem hagyatkozhatunk a sorsra, hogy valamiképpen megtörténjen.”

Az Isten akaratának felfedezése és betöltése c. könyv megrendelhető a https://awme.hu/termekkategoria/konyvek-2/ weboldalon.

 

Angolul tudóknak ajánljuk: Destiny konferencia

Érezted már valaha, hogy bizonytalan vagy Isten életedre vonatkozó terveit illetően? Kíváncsi vagy, hogy mit tartogat számodra Isten, de nem tudod biztosan, hogyan hallhatod meg a hangját? Akkor a Destiny konferencia neked szól!

Ez egy új rendezvény a Charis Bibliaiskolában, Woodland Parkban szeptember 16-18. között. Andrew Wommack és Duane Sheriff pásztor a Krisztusban való identitásodra és elhívásodra összpontosítva fog tanítani arról, hogyan fedezheted fel, követheted és töltheted be Isten akaratát az életedben.

A Destiny konferencián megtanulhatod felismerni Isten hangját és a Szent szellem vezetését, hogy úgy töltsd be Isten akaratát az életedben, ahogyan Ő azt elképzeli. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy meghallgasd Andrew-t és Duane pásztort, akik a személyes bizonyságukkal inspirálnak és felvérteznek arra, hogy megéld az Isten által rendelt életcélodat.

Ezt a konferenciát Andrew Isten akaratának felfedezése és betöltése c. könyve ihlette. Ez a tanítás évek óta szabaddá teszi az embereket a törvénykező gondolkodásmódtól és az identitásukkal kapcsolatos zavarodottságtól.

Regisztráció: https://www.awmi.net/event/destiny-conference/

Az Isten akaratának felfedezése és betöltése c. könyv magyarul megrendelhető a https://awme.hu/termekkategoria/konyvek-2/ weboldalon.