Hálás szívvel adni

Kimberly abban a hitben nőtt fel, hogy Isten mindig haragszik. Soha nem találkozott egyetlen boldog kereszténnyel sem. Minden keresztény, akit ismert, legyőzött és szomorú volt. Úgy tűnt, mindenki azt hitte, hogy a győzelem csak a halál után érhető el. Kimberly tudta, hogy többnek kell lennie, mint amit tapasztalt.

Miután felfedezte Andrew tanítását, megtudta, hogy Isten jó, és nincs titokzatos terve arra, hogy ártson neki. Megismerte az igazságot Istenről, és ez új életszemléletet adott neki. „Újjászülettem. Micsoda öröm!” – mondja.

Lenyűgözik Isten áldásai. Férjével, Roberttel hálásak, hogy nyolc gyermekük született. Tudják, hogy hívőként hatalmuk van, és ez segített nekik győzelmet aratni a gyógyulás terén. „Elképesztő azoknak a csodáknak a sora, amit a gyermekeink egészségével kapcsolatban láttunk. A betegségek és a tanulási zavarok megszűntek… Egészséges gyermekem született negyvenöt éves koromban… Rengeteg nagyszerű áldás!” – meséli Kimberly.

Annyi áldásban részesült Istentől Andrew Wommack tanításai alapján, hogy be akart fektetni a szolgálatába. Hálájának jeléül adományt akart küldeni, de nem tudta biztosan, hogyan tehetné meg készpénz híján. Az Úr azonban utat készített az AWM és az iDonate közötti partnerség révén.

Köszönjük minden partnerünknek a támogatást! Őszintén értékeljük az adományaitokat. A segítségetekkel örökre átformáljuk az emberek életét az egész világon.

Ha még nem vagy a partnerünk, de szeretnél csatlakozni hozzánk, akkor látogass el a https://awme.hu/partnerseg/ weboldalra!

Vélemény, hozzászólás?