Barion Pixel

Hívjon:  +36 30 474 9631 
E-mail:  hungary@awme.net

Hitben megragadni Jézust – gyógyulás a rákból

Miután petefészek rákkal diagnosztizálták, Vonya Currey mindent megtett, amit emberileg lehet, hogy megszabaduljon ebből a halálos állapotból.

Vonya, aki ápolónőként és táplálkozási tanácsadóként dolgozott, tudta, hogy milyen szörnyű mellékhatásai vannak a kemoterápiának. Ezért egy fárasztó onkológiai terápia mellett döntött, ami évekkel azelőtt használt a férjének. Ez egy szigorú diétát tartalmazott akár napi hetven tablettával és méregtelenítéssel. Vonya annyira be volt táblázva, hogy a terápia az egész életét lefoglalta. Ennek ellenére nem javult az állapota.

Kétségbeesésében számtalan orvost megkeresett, de egy váratlan esemény elindította a változást, amire annyira szüksége volt.

Egy orvos azt javasolta, hogy próbálja ki a bentonit táplálék-kiegészítőt, és mialatt ezt kutatta az interneten, Vonya rábukkant Niki Ochenski Weller gyógyulásának történetére. Lenyűgözte, hogy Niki csodálatos módon meggyógyult a fibromyalgiából, és remény ébredt benne, hogy ő is meggyógyulhat.

Miután Vonya felfedezte az Andrew Wommack Ministries weboldalát (https://www.awmi.net/), belemerült az ingyenes tanításokba és a gyógyulásokról szóló videókba – azzal az elhatározással, hogy megtalálja a gyógyulás receptjét. Ám ahogy a reménye nőtt, az állapota romlott.

Miközben válaszokat keresett, rátalált Robert és Elizabeth Muren God with Us (Isten velünk) c. musicalére. Rögtön azonosult a vérfolyásos asszony személyével, akit Jamie Wommack alakított. Ez az asszony is sokat szenvedett az orvosoktól, de nem járt eredménnyel. (Márk 5,25-26)

Vonya vágyott az Istennel való szoros kapcsolatra. Ezért megkérdezte Őt, hogy mit gondol a diagnózisáról. A Szent Szellem finoman pásztorolta őt, felfedve előtte, hogy a saját erejéből próbált meggyógyulni és nem Isten ereje által. Rádöbbent, hogy a gyógyulásokról szóló bizonyságokban, amelyeket nézett, a közös téma nem egy formula volt, hanem az Isten Igéjére való odafigyelés.

Elmélyült az Igében és kezdte megújítani a gondolkodását. Andrew Wommack Who Told You That You Were Naked? (Ki mondta neked, hogy mezítelen vagy?) c. tanításából a szívünk megnyugtatásáról szóló rész segített neki megerősíteni a hitét.

Miután már számtalanszor megnézték a God with Us (Isten velünk) c. videót, Vonya és családja ellátogattak Coloradóba, hogy élőben is lássák az előadást. Az ott-tartózkodásuk alatt találkozott Andrew és Jamie Wommackkel és Murenékkel. Elmesélte nekik a történetét. Andrew nyíltan rákérdezett, hogy meggyógyult-e, mire ő igennel válaszolt, de amikor hazatért, a lehető legrosszabb laboreredményt kapta.

Vonya azonban rendíthetetlen volt. Hasonlóan ahhoz, ahogy a vérfolyásos asszony kockára tette az életét, hogy megérintse Jézus ruhájának a szegélyét, Vonya a Szent Szellem békességétől vezetve leállt minden gyógyszerrel. Ezt követően teljes gyógyulást kapott.

Ma Vonya és családja másokkal is megosztja azokat az igazságokat, amelyek szabaddá tették őt. Segítenek filmre venni a gyógyító konferenciákat, ahol számos bizonyság hallható, többek között Niki Ochenski Welleré. Emellett ők a házigazdái a Charis Healing University kurzusoknak a helyi könyvtárban, ahol rendszeresen csodálatos gyógyulások tanúi. Vonya részt vesz a neki reményt adó God with Us (Isten velünk) c. előadásban hasznát ruhadarabok varrásában is.