Isten kegyelme elegendő!

Isten nem haragszik ránk. Még csak rossz kedve sincs. Kegyelmét nem a cselekedeteink alapján árasztja ki ránk és nem is az alapján, hogy jók vagyunk-e. Isten egyszerűen jó és a teljesítményünk ellenére szeret bennünket! Sandy Schlappe – korábbi nevén Sandy Harmon – háromgyermekes egyedülálló anya volt, amikor felfedezte Isten szeretetét és megtapasztalta kegyelmét és gondoskodását a családja felé.

1999-ben Sandy főállású anya volt jövedelem nélkül. Bántalmazó házasságban élt és nem érezte magát biztonságban. Mérlegelte, hogy egyedülállóként folytassa vagy maradjon a házasságban. Meg akarta oldani. De miután a férje megfenyegette, hogy megöli – négyhónapos terhesen és kétéves ikerlányokkal –, úgy döntött, hogy ott hagyja.

Nem volt hova mennie, így három hónapig a szüleinél lakott, később pedig lakástámogatáshoz jutott. Új otthonában olvasni kezdte a Bibliát. A Zsoltárokkal kezdte. Ez alatt lassan felfedezte Isten valódi természetét.

Találkozott egy keresztény tanácsadóval, aki megismertette Andrew Szellem, Lélek és Test című tanításával. Sandy mocskosnak érezte magát. Tudta, hogy Isten megváltotta, de feltételezése szerint csak azért, mert éppen jó napja volt.

Bizonyságokat hallgatott a https://www.awmi.net/ oldalon, de nem tapasztalt változást. Anyagilag küszködött, és a helyi élelmiszerbankba járt, mert nem volt pénze kifizetni a számláit és élelmiszert is venni.

Elhatározta, hogy ideje valami mást csinálni. Úgy tervezte, hogy a családjával Coloradóba költözik, hogy a Charis Bibliaiskolába járjon. Tudta, hogy menniük kell, és Isten dolga a feltételek biztosítása.

Sandy hitt abban, hogy Isten gondoskodik számára kétezer dollárról, és a pénzt postán várta. Egy héttel a költözés előtt kapott egy 2466 dolláros csekket.

A Charis az első lépés volt a sorsának változásában. Gyakornoki pozíciót kapott az ingatlanpiacon, ahol korábban is dolgozott. Nem tudta, hogyan boldoguljon a szakmában, ezért az Úrtól kért segítséget. Isten azt mondta, tudakolja meg az ingatlanközvetítőktől, hogyan segíthet nekik. Kezdetben nem voltak megfelelő összeköttetései, de végül az üzlete növekedni kezdett, mert folyamatosan ajánlották.

2009-ben készített egy weboldalt Helping You Succeed (Segítség a sikerhez) néven. Ingatlanszakemberek számára biztosít képzést és konzultációt, hogy az üzletüket magasabb szintre emeljék.

Sandy tudja, hogy Isten tervei mindig nagyok. A Helping You Succeed már több államban jelen van. Sandy egy második üzleten dolgozik, könyvet ír, és házi gyülekezetet indított a mostani férjével, Andréval.

Vélemény, hozzászólás?