Barion Pixel

Hívjon:  +36 30 474 9631 
E-mail:  hungary@awme.net

Az orvosok azt mondták, hogy nem fog élni, de Isten másként gondolta!

Racquel Hudson keresztény családban nevelkedett, és életteli fiatal éveit élte. Kiválóan szerepelt a sportban, a balettben és a tanulmányaiban.

Tizenhét éves korában azonban a lupusz tünetei jelentkeztek nála, egy autoimmun betegségé, amely gyulladást és erős fájdalmat okoz. Gyógyszerekkel kezelte a tüneteit, és folytatta az életét. Néhány évvel később megismerkedett férjével, Hermannal, és boldog házasságról álmodva feleségül ment hozzá.

A dolgok azonban hirtelen, váratlan fordulatot vettek a nászéjszakájukon, amikor Racquel a lupusz agresszív tüneteit kezdte tapasztalni. Ez egy kilenc évig tartó, kezelésekkel, dialízissel, sőt kemoterápiával teli úthoz vezetett – mindez eredménytelenül.

Állapota súlyos lázzal, rendkívüli fáradtsággal, ízületi tünetekkel, neuropátiával, csontritkulással, csípőprotézissel, veseelégtelenséggel járt, és az övsömör egyik legsúlyosabb esetével, amit az ő korában valaha is láttak. Mivel nem tudott vizelni vagy enni, a helyzete reménytelennek tűnt. Az orvosok tanácstalanok voltak, és fel akarták készíteni a családját a halálára.

A helyzet azonban fordulatot vett, amikor Racquel szülei megismertették vele és Hermannal Andrew Wommack tanításait.

Herman nézni kezdte Andrew-t, és nem tudta abbahagyni. Hamarosan felfedezte Niki Ochenski bizonyságát – ő egy autoimmun betegségből gyógyult meg. Ez azonnal megragadta a szívét. „Néhány dolog [amin keresztülment] pontosan olyan volt, mint amin a feleségem is keresztülment – mondja Herman –, és azt gondoltam, ha ő képes volt rá, mi is azok vagyunk!”

Rájöttek, hogy többet kell tanulniuk, ezért Herman és Racquel Coloradóba költöztek, hogy a Charis Bibliaiskolába járjanak. Ez azonban nem volt zökkenőmentes. Az iskola első szemesztere után Racquel annyira megbetegedett, hogy abba kellett hagyniuk. Ennek ellenére továbbra is bekapcsolódtak a Charis tanításaiba és ragaszkodtak ahhoz a kinyilatkoztatáshoz, hogy Jézus már kifizette Racquel gyógyulását.

Egy kardiológussal való találkozón lesújtó híreket kaptak: Racquel szíve az évek óta tartó étkezési zavarok miatt nem bírja tovább, és három hónapon belül szívátültetésre lesz szüksége. Racquel eldöntötte, hogy nem akarja a transzplantációt, ezért a hitét tettekre váltotta, és elkezdett enni.

Három hónappal később a kardiológus megdöbbent: Racquel szíve meggyógyult! Tovább erősödött, és ezt követően teljes gyógyulást kapott.

Racquel és Herman folytatták tanulmányaikat a Charisban, és 2017-ben diplomáztak. Most aktívan részt vesznek a szolgálatban, és ahová csak mennek, mindenhol megosztják a bizonyságukat.

„Meg tudunk érinteni másokat – mondja Racquel. – A Charisban tanultaknak köszönhetően ragyog a világosságunk… Az, hogy kinyilatkoztatást kapunk ezekről az alapvető igazságokról, az életünk minden területére hatással van.”

Herman egyetért: „A feleségem egészségétől kezdve a pénzügyeinkig, az életünk minden területe elképesztő, amióta tanulmányozzuk azokat a kinyilatkoztatásokat, amelyekről Andrew a hetvenes évek óta beszél.”

Racquel azóta Andrew számos konferenciáján vezette a dicsőítést. Gyakran énekli, hogy „minden dicséret a mi Istenünké”, tudván, hogy nem számítottak rá, hogy élni fog, de Isten másként gondolta!