Barion Pixel

Hívjon:  +36 30 474 9631 
E-mail:  hungary@awme.net

Isten minden imát meghallgat 

Isten minden imát meghallgat            Március 10.
 
Máté 7,7: „Kérjetek, és adatik nektek, keressetek, és találtok, zörgessetek, és megnyittatik nektek.” (RÚF)
 
MÁTÉ 7,6-8
 
Arra az imára, amely megfelel az Isten Igéjében megfogalmazott követelményeknek, mindig választ kapunk. Ám sokszor nem vesszük észre, mert először mindig szellemi szinten jelenik meg, mielőtt a fizikai világban kifejeződne. Ha megingunk biztos hitünkben, akkor meghiúsítjuk a válasz megnyilvánulását. (Jak 1,6-7; Zsid 10,35) Isten azonban válaszolt. Mindenki kap, aki kér.
 
A Dániel 9-ben Dániel imádkozott, és viszonylag rövid ideig várt, mielőtt megérkezett a válasz. Alig három perc múlva megjelent Gábriel angyal, és felelt minden kérdésére.
 
Ugyanez az ember imádkozott a Dániel 10-ben, de ezúttal három hétbe telt, mire egy angyali hírnök jött, és megválaszolta a kérdéseit. Mi volt a különbség? A legtöbben azt hiszik, hogy Isten az egyik imára három perc alatt válaszolt, a másikra pedig három hét alatt. A Dániel 10,12 azonban azt mondja: „az első naptól fogva, hogy rászántad magad a dolgok megértésére… meghallotta szavadat Isten, és én a te szavaid miatt jöttem.” (RÚF) A Sátán akadályozta, hogy eljusson a válasz Dánielhez a második imára. Nem Isten változott meg. Ő minden imát meghallgat.
 
Ezt támasztja alá a Máté 7,8: „aki kér, mind kap, aki keres, talál, és a zörgetőnek megnyittatik.” (RÚF) Isten meghallgat minket, de a Sátán akadályozhatja az imáinkat a szellemi világban, mielőtt a válasz gyakorlatilag megnyilvánulna. Ha megértjük, hogy Isten válaszol, a Sátán pedig akadályoz, akkor ennek az igerésznek az igazságai bátorítani fognak bennünket. Isten valóban meghallgatja az imát.
 
Isten mindig válaszol az imádra. Ha még nem tapasztaltad meg, ne kételkedj Istenben, hanem ismerd fel, hogy egy ellenséggel harcolsz, és tarts ki! Állj meg hitben! Imádkozz szüntelenül, amíg meg nem érkezik a válasz!
 
Andrew legújabb TV sorozatait YouTube csatornánkon a következő linkre kattintva nézheted meg:
https://www.youtube.com/@Andrew_Wommack_magyarorszag
Könyveinkért látogass el weboldalunkra:
https://awme.hu/termekkategoria/konyvek-2/
Charis Bibliaiskolánkba egész évben jelentkezhetsz. A következő linken találsz róla további információt:
www.charis.hu
Andrew Wommack magyarországi szolgálata a hűséges támogatóink adományainak köszönhetően működik. Ha Te is szeretnéd Isten országát építeni Magyarországon, a
következő linken tudsz minket támogatni:
https://awme.hu/partnerseg/