Isten szeretete meggyógyítja az abortusz szégyenét

Semmi sem túl nehéz Istennek, hogy megváltsa és helyreállítsa. Yvonne Smithnek azonban évekbe telt, amíg felfedezte ezt az igazságot, és megtapasztalta Isten feltétel nélküli szeretetének és kegyelmének gyógyító erejét. Egy gyermekkori trauma után Yvonne azon kapta magát, hogy szeretetet és elfogadást keres bárhol. Tizenkét éves korára gyermeket várt tizenöt éves barátjától, Christől.

Katolikus neveltetése miatt édesanyja megakadályozta, hogy abortuszt végeztessen, így Yvonne tizenhárom évesen egy kislánynak adott életet. A függetlenségre vágyó Chris és Yvonne hamarosan saját lakást szerzett.

A házaspár olyan kábítószeres mámorban töltötte napjait, hogy Yvonne évekkel később csak a harmadik trimeszterben vette észre, hogy ismét terhes. Édesanyja befolyása nélkül úgy döntött, hogy megszakítja terhességét. Az abortuszklinikán az ultrahangvizsgálat során közölték vele, hogy a baba lány, és valószínűleg több problémája is lesz az utcai drogok miatt, amelyeket Yvonne használt.

Amikor Chris meghallotta a hírt, így reagált: „Még a meglévő gyermekünknek sem vagyunk jó szülei. Nem lehet fogyatékos gyermekünk.”

Ezért tizenkilenc évesen Yvonne végigcsinálta az abortuszt. „Teljes mértékben ez volt a legrosszabb, legfájdalmasabb érzés, amit valaha éreztem – emlékszik vissza. – Egy részemet kitépték belőlem. Emlékszem, csak arra gondoltam, hogy normális lesz-e ez valaha.”

Ez az egy döntés évtizedekig kísértette Yvonne-t. Bár végül átadta az életét Jézusnak, és három gyermeket nevelt fel Chrisszel, Yvonne állandó kárhoztatást érzett az abortusz miatt. Bűntudata csak fokozódott, amikor később két vetélést is elszenvedett.

Isten megszabadította a kábítószertől és megmentette a házasságát, de az önmarcangolás börtönében maradt. Aztán egy nap meghallgatta Andrew Szellem, lélek és test című tanítását. „Még mindig féltem attól, hogy a pokolra kerülök, ha nem vagyok elég jó. Ez a tanítás kulcsként nyitotta ki előttem az igazi szabadságot” – mondja.

Amint Yvonne megértette, hogy Jézus egyetlen áldozata fizetség volt minden bűnéért, beleértve az abortuszát is, teljesen megszabadult a szégyentől és a bűntudattól, amit oly sokáig hordozott. Ahogy járni kezdett a Szellem ajándékaiban, az Úr látomást adott neki a mennyben rá váró gyermekekről, és ez még nagyobb békességet és reményt ébresztett benne.

Ma Yvonne boldog házasságban él Chrisszel, és a VineLifeMinistry.org honlapon Isten feltétel nélküli szeretetének és kegyelmének üzenetét osztja meg más nőkkel, akik a múlt hibáiból fakadó szégyennel küzdenek.

Köszönöm, Barátaim és Partnereim. A ti támogatásotoknak köszönhetően Isten szeretete, kegyelme és megbocsátása megszabadította Yvonne-t a múltjától, és lehetővé tette, hogy segítsen másoknak a jövőjüket illetően.

Vélemény, hozzászólás?