Barion Pixel

Hívjon:  +36 30 474 9631 
E-mail:  hungary@awme.net

Jézus nem akar éheztetni!

Jézus nem akar éheztetni!

Egyik kedves Facebook követőnk csodálatos bizonyságát osztjuk meg. Édesanyja története végzetes is lehetett volna, de szerencsére az isteni gondviselés nem késlekedett.

“Andrew rengeteget tanított a kegyelem kontra törvény helyes megértéséről, amiket már kb. 7 évvel ezelőtt fedeztem fel. Édesanyukám, én és a nővérem egy neoprotestáns gyülekezetben tértünk meg, ahol édesanyukám súlyosan félreértelmezte a tanításokat. Azt mondta, Jézus beszél hozzá, és azt mondja neki, hogy böjtölnie kell – előreláthatólag nem tudni, mennyi ideig, de egy nap csak 1 db almát ehet, este pedig futnia kell. Mondanom sem kell, ekkor már a nővéremmel tudtuk, hogy anyukám nincs rendben. Egy hónap után drasztikusan lefogyott kb. 30 kilót, az arcáról és a nyakáról is lógott a bőr. Nagyon meg voltunk ijedve a nővéremmel, és megpróbáltuk meggyőzni anyukánkat, hogy Jézus ilyesmit nem kér, de ő nem hallgatott ránk. Ekkor éreztem azt, hogy fel kellene tölteni az mp3 lejátszómra egy 10-15 órás anyagot Andrew Wommack kegyelemtanításaiból. Feltöltöttem és odaadtam anyukámnak, megkértem, hogy munka közben hallgassa. Hála Istennek elfogadta a kérésemet, és több órát hallgatta. 1-2 nap leforgása alatt teljesen felhagyott ezzel a félreértelmezett böjtöléssel. Tragikus kimenetele is lehetett volna, ha nem hagy fel vele. Isten tudja, talán ez a pár órás tanítás mentette meg az életét.”

Dicsőség Istennek! Ha Neked is van bizonyságod, várjuk szeretettel az awme@awme.hu e-mail címen. Ne feledd, másoknak erőt adsz vele!