Milyen az Isten valójában? / 19-20. rész a Pax TV-n

Milyen az Isten valójában? / 19-20. rész a Pax TV-n

Ma folytatódik Andrew Wommack sorozata, a Milyen az Isten valójában? A 19 és 20. rész megtekinthető ma a Pax TV-n 11.10-12.00 óráig.

<<A sorozat tartalmából>>

“Megpróbáltam tökéletes lenni, olyan, amilyennek Isten akar, de úgy tűnik képtelen vagyok rá. Feladom.” “Tudom, hogy Isten szeret engem, de úgy tűnik sohasem válaszol imáimra.” “Mindent úgy teszek, ahogy azt a Biblia tanítja, akkor miért nem áldott meg Isten ígérete szerint?” “Isten skizofrén? A Biblia nem más, mint egy könyv, tele csupa ellentmondással.”

Ezekhez hasonló kérdések és vélemények kényszerítették Andrew Wommack-ot arra a hihetetlenül egyszerű elvnek a megírására, ami ebben a sorozatban hallható. Gyakran az emberi nézőpont és a kereszténység alapelvei elhomályosítják Isten valódi természetét, azon Istent, aki nem akar semmi mást, csak intim, baráti kapcsolatban élni gyermekeivel. Ha azon tűnődsz, kicsoda Isten, vagy azon, hogy törődik-e veled, akkor engedd meg, hogy Andrew megmutassa milyen az Isten valójában.

Hiszem, hogy az egyetlen ok, ami miatt nem szeretjük még jobban Istent, az azért van, mert rosszul mutatták be, mi pedig félre értettük Őt.

A sorozat DVD, hangoskönyv és könyv formában is kapható már!

Vélemény, hozzászólás?