Barion Pixel

Hívjon:  +36 30 474 9631 
E-mail:  hungary@awme.net

A farkadat kergeted?

kutty“…és benne jutottatok el ti is ehhez a teljességhez, mert ő a feje minden fejedelemségnek és hatalmasságnak”.  (Kolossé 2:10)

Legtöbbünk már látott saját farkát kergető kutyát. Egyszerre mulatságos és talányos látvány. Miért kergetni valami olyat, ami már a tiéd? Teljes bizonyossággal nem tudom megmondani, hogy valójában mit gondol a kutya, de úgy tűnik számomra, hogy a farkát kergető kutya az egyetlen, aki nem látja, hogy saját tulajdonát üldözi.

Csodálatos módon a keresztények hajlamosak ugyanezt tenni. Rendszeresen kérünk örömöt, hitet, gyógyulást, bölcsességet, és minden szükséges és áldásos dolgot, ám Isten Igéje szerint már mindenünk megvan, ami az életre és a kegyességre van, Jézus Krisztusban. (2Péter 1:3) A keresztény élet nem a szüntelen kérés és elfogadás folyamata, hogy többet kapjunk Istentől, hanem elménk megújítása, hogy megismerjük és birtokoljuk azt, amit Krisztusban már megkaptunk. Teljesek vagyunk Őbenne!

A gyógyulás nem valami, ami “odakint” található. Isten gyógyító ereje már benned van. Jézusnak nem szükséges eljönnie hozzád, hogy hatalmas kezeit rád helyezve meggyógyítson, mivel az Ő sebeiben már meggyógyultál. (1Péter2:24) Csupán el kell ezt hinned, hitben szólnod és cselekedni hited megvallása szerint, majd várni, hogy fizikai testedben is megnyilvánuljon.

Kérj az Úrtól egy kijelentést ma, hogy valójában mit is birtokolsz Krisztus Jézusban? Hagyd abba, hogy olyat próbálsz kérni, ami már a tiéd, ehelyett élvezd az örökséged!