Barion Pixel

Hívjon:  +36 30 474 9631 
E-mail:  hungary@awme.net

Téveszmék? Nem. Csak Isten szavára támaszkodom!

Sokan szeretnének csodát átélni. Ám gyakran kitartó hitre van szükség ahhoz, hogy ez megtörténjen. Az AWM partnerei, Al és Angie Buhrke tanúsíthatják ezt.

Andrew tanításai révén Al és Angie megtanulták, hogy Isten Igéjére támaszkodjanak, függetlenül a körülményektől. Így amikor Al leesett a létráról egy klímacsatorna tisztítása közben, az Igével reagáltak.

Angie nem volt otthon Al esésekor. Amikor meglátta a férjét mozdulatlanul feküdni a konyha padlóján, azonnal eszébe jutott az a vers, amit az Úr két héttel korábban mondott neki: „Csendesedjetek el, és tudjátok meg, hogy én vagyok az Isten!” (Zsoltárok 46,11a)

Nyugodt maradt, és hívta a mentőket, akik kórházba szállították Alt.

Az orvos prognózisa elég ijesztő volt. Egy körülményes műtétről beszélt, ami helyreállítaná Al törött csípő- és medencecsontját. Angie viszont így válaszolt: „Ezt nem fogadom el.” A szörnyű röntgenfelvételek láttán Angie-nek eszébe jutott Alan és Debbie Moore bizonysága a gyógyulásról, és így szólt: „Az én Istenem meg tudja gyógyítani a férjemet műtét nélkül is.”

Ezt hallva a felbőszült orvos megjegyezte Alnek, hogy Angie-nek téveszméi vannak. Buhrke-ék azonban tudták, hogy egy csípőcsonttörés, bármilyen súlyos is, nem mérkőzhet Isten gyógyító erejével. Sőt, Al aznap este bibliaórát tartott a sürgősségin, ami még jobban feldühítette az orvost.

Alt végül átszállították egy másik kórházba, ahol egy újabb sorozat röntgenfelvételt készítettek. Ő továbbra is hitte, hogy nem lesz szüksége műtétre, és gyógyulást parancsolt a csípőjének. Angie pedig hallotta az Urat: „most éppen csoda történik”, és teljes mértékben számított rá, hogy meg is fogja látni.

Másnap reggel nagy örömmel fogadták, amikor a sebész közölte velük, hogy bár a második sorozat röntgenfelvétel rosszabbnak tűnik, mint az első, Alt nem kell megműteni.

Hazaengedték, és utasították, hogy a következő tíz hétben ne terhelje a lábát. Angie-vel viszont rögtön megegyeztek abban, hogy a felépülési időt a felére rövidítik.

Öt hét elteltével Al úgy döntött, hogy kontrollvizsgálat céljából felkeresi az orvost. Az orvos megnézte a röntgenfelvételeket, és megjegyezte: „Ez gyönyörűen gyógyul. Csak járkáljon!” Al felépülése csodával határos módon lerövidült a kezdetben jelzett nyolc-tizenkét hónapról (műtéttel és rehabilitációval együtt) öt hétre műtét nélkül!

Buhrke-ék csodát éltek át, mert úgy döntöttek, hogy Isten Igéjére támaszkodnak. Ma Al rendesen jár, a sérülés nyomai nélkül. „Az eredmény teljesen más volt, mintha egyetértettem volna az orvossal, és azt mondtam volna, hogy ó, igen, műtétre van szükségem – jegyzi meg. – Sőt, most már gondolkodnom kell… Melyik oldalamra is estem? Ennyire tökéletes az állapotom!”

„Ma nem lenne bizonyságunk, ha nem lenne az Andrew Wommack Ministries – mondja Angie. – Ő [Andrew] rávezetett minket a helyes útra.”

Alnek és Angie-nek ma már saját szolgálata van, és Victory Life Today c. műsoruk rendszeresen szerepel a GospelTruth.TV-n.