Barion Pixel

Hívjon:  +36 30 474 9631 
E-mail:  hungary@awme.net

A háborúnak vége

Ezzel a könyvvel vagy elégedett leszel, vagy dühbe gurulsz miatta, de nem leszel többé közömbös. Isten Igéjét használva szembeszáll azzal a hatalmas mennyiségű vallásos tanítással, amely színleli a ’kereszténységet’ napjainkban, és az Evangélium valódi üzenetét osztja meg veled. Eddig bárhol adta át Andrew Wommack ezt az üzenetet, sokan arról számoltak be, hogy először sokkolta őket, de később szabaddá váltak, miközben ezeken az igazságokon elmélkedtek. (Jn. 8:32)

Nehézséget okoz elfogadni azt a tényt, hogy Isten nem haragszik rád? Hallottad vagy elfogadtad már valaha azt, hogy Isten annak ellenére szeret téged, hogy Te mit teszel vagy nem teszel meg; vagyis hogy Isten szeretete feléd nem a teljesítményedtől függ? Fontos változásokra van szükség abban, ahogyan sok keresztény ma hisz. Az Ige világosan kijelenti, hogy ha nem a megfelelő eredményeket látjuk, akkor az azért van, mert nem a megfelelő dologban hiszünk. „Ahogy szívében gondolkodik az ember, olyan ő.” (Példabeszédek 23:7)

Talán ellenállást vált ki a gondolkodásmód megváltoztatásának szükségessége, de éppen a gondolkodásmódunk vezetett oda, ahol most tartunk. A keresztények többsége úgy érzi, hogy sokat kell fejlődnie az Istentől való elfogadás terén. Ez az üzenet meghozhatja azt az áttörést az Istennel való kapcsolatodban, amire vágysz – Andrew segíteni szeretne abban, hogy megbékélj (vagy újra szoros kapcsolatba kerülj) Istennel. Ne utasítsd el a könyvben megosztott igazságokat csak amiatt, hogy különböznek az eddig hallottaktól. Figyelj az Úrra, és engedd, hogy beszéljen hozzád. Áldásodra lesz, amikor megérted, hogy A háborúnak vége!

2 900 Ft

Készleten (utánrendelhető)