AWMPACT: A Charis végzett hallgatóinak bizonyságai – az álmok valóra válnak

Ha nem hiszed, hogy az álmok valóra válnak, kérdezd meg volt diákjainkat. A Charis Bibliaiskolában az Ige tanulmányozása során hallgatóink felismerték Istentől kapott elhívásukat, és megvalósították céljaikat.

 „A Charis üzleti iskola segített megvalósítani az álmomat.”

– Joyce Kleir

Joyce Kleir, a Charis üzleti iskola 2014-ben végzett hallgatója úgy gondolta, nagy bankszámlára és rengeteg plusz időre van szüksége egy sikeres üzlet létrehozásához. A Charis és a Szent Szellem segítségével azonban rájött, hogy a siker kulcsa végig a kezében volt.

Amikor Joyce felismerte, amit Isten már a kezébe tett, megnyitotta a Central 52-t. Ő és a férje hasznosított egy ingatlant a wisconsini Argyle-ban, és elindult a vállalkozás. Ma már Joyce megéli az álmát: pizzát, kávét és fagylaltot szolgál fel lakóhelye családjainak.

 

„Úgy hiszem, a ló szeretete segíthet a gyerekeknek megérteni mennyei Atyjuk szerető szívét.”

– Katie France

Katie France, képzett lovasoktatója 2007-ben fejezte be a Charis Bibliaiskolát. A Charisban végzett tanulmányai alatt az Úr adott neki adott neki egy ötletet egy ifjúsági farmról, amely az angliai Warwickshire-ben található.

Katie hátrányos helyzetű és bántalmazott gyermekeket tanít Isten szeretetéről, miközben megtanulják a lovak gondozását.

 

„Nem hiszek a véletlenekben. Isten nem titokzatos módokon cselekszik.”

–  Jeannie Rhodes

A Charis öregdiákjai, Johnny és Jeannie Rhodes 2019-ben a texasi Pampába költöztek, miután 2018-ban megszerezték a diplomát. Miközben a Charisban tanult, Jeannie feladta az orvosi engedélyét, hogy az Úrra összpontosítson. A Texasba költözése óta csodálatos módon visszakapta működési engedélyét.

Jeannie-nek a koronavírus világjárvány kezdetén sikerült munkát kapnia orvosként a sürgősségi ellátásban. Úgy véli, hogy az Úr éppen a megfelelő időben helyezte oda, hogy változást hozzon.

A J Rhodes Ministries égisze alatt Johnny 2020-ban eljuthatott Srí Lankába. Utazása alatt vakok szemének megnyílását és süketek fülének gyógyulását tapasztalta. Most lelkészként tevékenykedik egy helyi hospice szervezetnél.

Isten továbbra is ajtókat nyit Johnny és Jeannie számára, miközben Jézust és a reménység üzenetét hirdetik!

Köszönjük partnereinknek! Az Ő támogatásuk segít a Charis Bibliaiskolának hallgatók ezreit kiképezni. Végzett hallgatóink világszerte sorsdöntő változást hoznak az emberek életében.

 

Ha még nem vagy a partnerünk, de szeretnél csatlakozni hozzánk, hogy az evangéliumot minél messzebb és minél mélyebbre juttassuk el, akkor látogass el a https://awme.hu/partnerseg/ weboldalra!

Vélemény, hozzászólás?