Az igazi evangélium /5. rész (konferencia videó, magyar)

Az igazi evangélium /5. rész

Folytatjuk Andrew 2006-ban, Budapesten tartott szolgálatát.

Ef 4:24öltsétek fel az új embert, aki Isten tetszése szerint valóságos igazságban (megigazulás) és szentségben teremtetett.

Igazak és teljesek vagyunk az új teremtésben. Nem egy érési, megjavulási folyamatban vagyunk. Megigazultunk és megszentelődtünk — teljesen.

Az új teremtés azonban nem a fizikai testre vonatkozik, hanem a belső valónkra.

A bűnök miatt érzett kárhoztatás a legnagyobb hitet őrlő dolog. Ugyanis ilyenkor nem hiszed el, hogy Isten cselekedni fog az életedben. Kétely jelentkezik, hogy Isten fog-e cselekedni? Az örömhír az Isten feltétel nélküli szeretetéről szól. Segít abban, hogy elfogadj Istentől dolgokat ezután.

Ef 1:19-20És milyen mérhetetlenül nagy az ő hatalma rajtunk, hívőkön. Minthogy hatalmának ezzel az erejével munkálkodik a Krisztusban, miután feltámasztotta őt a halálból, és jobbjára ültette a mennyekben.

A szellemedben ugyanaz az erő lakozik, ami Jézust feltámasztotta a halálból. Ez az erő belül lakozik. Nem rajtad kívül! Isten belénk helyezte a gyógyító, szabadító, jólétet adó, örömet adó erejét. Hinni kell, hogy ez bennünk van.

~~~

Amennyiben hasznosnak találod a szolgálatot, adományoddal is támogathatod hasonló üzenetek megjelentetését. Szívesen látunk Partnereink között is. Köszönjük támogatásod!

~~~

Az igazi evangélium 5/1.

(A szolgálat további részeit az alábbi linken tekintheted meg.)

Az igazi evangélium 5/2.

~~~

Feltétlen kattints rá ŐSZI AKCIÓS KÖNYVVÁSÁRUNKRA is!

~~~

Vélemény, hozzászólás?