Barion Pixel

Hívjon:  +36 30 474 9631 
E-mail:  hungary@awme.net

Az igazi evangélium /6. rész (konferencia videó, magyar)

Az igazi evangélium /6. rész (konferencia videó, magyar)

Folytatjuk Andrew 2006-ban, Budapesten tartott szolgálatát.

A hit alapelvei

Júdás 3 — Szeretteim, miközben teljes igyekezettel azon fáradoztam, hogy közös üdvösségünkről írjak nektek, szükségesnek láttam, hogy ezt az intést megírjam: küzdjetek a hitért, amely egyszer s mindenkorra a szentekre bízatott.

Törekedni kell azokra, amik a szenteknek adattak.

Az örömhír magva idővel elveszett, illetve nem értjük igazán.

Isten kegyelme által minden elérhető, amit Isten adott, nem rajtunk múlik. Isten feltétel nélkül szeret, ami megváltoztat téged. Amikor értjük, hogy bennünk van az erő, értenünk kell azt is, hogy az erőt nekünk kell kiárasztani.

Pld 18:20,21 — A férfi szájának hasznával elégedik meg az ő belseje; az ő beszédének jövedelmével lakik jól. Mind a halál, mind az élet a nyelv hatalmában van, és a miképen kiki szeret azzal élni, úgy eszi annak gyümölcsét.

Amit mondunk, azzal fogunk élni. Élet és halál. A szavak olyanok, mint a magok: gyümölcsöt teremnek. Mérgünkből kimondott szavaink, panaszaink felszabadítanak bizonyos szellemi erőket. A nyelvben élet és halál működik. Sokszor a „hogy vagy” kérdésre sok rossz dolgot sorolunk fel. Nem Isten életét szóljuk, hanem halált.

~~~

Amennyiben hasznosnak találod a szolgálatot, adományoddal is támogathatod hasonló üzenetek megjelentetését. Szívesen látunk Partnereink között is. Köszönjük támogatásod!

~~~

Az igazi evangélium 6/1.

(A szolgálat további részeit az alábbi linken tekintheted meg.)

Az igazi evangélium 6/2.

~~~

Feltétlen kattints rá ŐSZI AKCIÓS KÖNYVVÁSÁRUNKRA is!

~~~