Barion Pixel

Hívjon:  +36 30 474 9631 
E-mail:  hungary@awme.net

Az igazi evangélium /7. rész (konferencia videó, magyar)

Az igazi evangélium /7. rész

Folytatjuk Andrew 2006-ban, Budapesten tartott szolgálatát.

A hit alapelvei (folyt.)

Ézsaiás 45:11 — Rendelkezzél felőlem. (KJV szerinti fordításban). Sokan megijednek ezt látva: Én parancsoljak Istennek? Igen, az Ő akaratának megfelelően.

Ahogy a villanykapcsolót felkapcsolod, úgy kell imádkozni is. Nem kell könyörögni a villamos művekhez, hogy kapcsolják fel a villanyt. Ezt neked kell csinálni, azaz parancsolni. Nem te vagy a forrása az áramnak, de te kapcsolsz, árasztod ki az áramot. Az által kapcsoljuk fel a villanyt, hogy parancsolunk: pl. a fájdalomhoz szólok: Fájdalom, Jézus nevében hagyjad el a testemet! Nem jó: Uram, fáj a testem. Légy kedves vedd el!

Közvetlen szóljunk a problémához, parancsoljunk neki! Fájdalom, égés, stb. Ha újra érzi az ember a fájdalmat, nem jelenti azt, hogy elvesztettük a gyógyulást. Az ördög akar visszajönni.

Ezékielnek az Úr mondta, hogy szóljon a csontokhoz (Ezékiel 37). A csontok kezdtek engedelmeskedni. Ezékiel húst prófétált a csontokra. Így történt. Azután mondta az Úr, hogy lélegzetet parancsoljon. Ezékiel megtette. A kulcs az volt, hogy Ezékiel kimondta a dolgokat.

Mária esetében Isten szava volt a mag. Mária határozottan elfogadta (Lukács 1:38.).  Amikor az ember kiszabadítja az erőt, akkor nem biztos, hogy azonnal látod az eredményeket. De hinned kell, hogy amikor szólsz, kiárad az erő.

~~~

Amennyiben hasznosnak találod a szolgálatot, adományoddal is támogathatod hasonló üzenetek megjelentetését. Szívesen látunk Partnereink között is. Köszönjük támogatásod!

~~~

Az igazi evangélium 7/1.

(A szolgálat további részeit az alábbi linken tekintheted meg.)

Az igazi evangélium 7/2.

~~~

Feltétlen kattints rá ŐSZI AKCIÓS KÖNYVVÁSÁRUNKRA is!

~~~