Barion Pixel

Hívjon:  +36 30 474 9631 
E-mail:  hungary@awme.net

“Uralkodj az életedben!” (konferencia videó)

“Uralkodj az életedben!”

Andrew Chicagoban szolgált augusztus harmadik hétvégéjén. Szolgálat címe: Uralkodj az életedben.

A teljes konferencia videó, vagy audió formában ingyenesen megtekinthető, letölthető. Tekintsd meg Andrew rövid bevezetőjét.

~~~

“Szeretnék megosztani valamit ezen a hétvégén veletek. Azt gondolom, hog ez az egyik legkiemelkedőbb része Isten igéjének, és nagyon sok ember nem eléggé érti. A 2. Péter 1 fejezetében találunk egy igét: “Az ő isteni ereje megajándékozott minket mindazzal, ami az életre és a kegyességre való, azáltal, hogy megismertük őt, aki saját dicsőségével és erejével hívott el minket. “ Úgy értem, hogy minden dolog. Az életed minden területe ide tartozik. Ha gyógyulásra van szükséged, akkor ismeret problémád van. Meg kell értened valamit arról, amit Jézus tett. Tudom, hogy néhányan azt mondják, hogy persze, az Ő sebeiben gyógyultunk meg. De nem, a teljes kijelentésről van szó. Amit az orvos mondott, amit tv mond a különböző hírekben, amit Suzie mondott arról a betegségről, amitől szenvedett. Sokak számára ezek fontosabbak, mint amit Isten mondott. Szóval egy ismeret-problémád van, mert minden dolog, ami az életre és a kegyességre való, azáltal lesz a miénk, hogy megismertük õt. Szeretném megosztani veletek azt az igazságot, amely talán az egyik legalapvetőbb, amit az Ige mond. Azonban ez nem valami szórakoztató.

Tudom, hogy némelyek azért jönnek a szolgálatokra, mert szórakozni szeretnének. Izgalmakat szeretnének. Valaki fut a sorok között, mások kiabálnak. Nincs ezekben semmi rossz.De amikor beteg vagy és az orvos azt mondja, hogy meg fogsz halni, akkor kevés az izgalom, szükséged van Isten szavára, ismeretére. Ha képzett vagy, akkor azt mondom, hogy használd az agyad. Lehet, hogy ez egy más formája a szolgálatnak, de hiszem, hogy meglehetősen jótékony lesz. Akár heteket eltölthetsz ezzel az anyaggal, amit sűrítve mondok el…”

~~~

~~~

Amennyiben hasznosnak találod a szolgálatot, adományoddal is támogathatod hasonló üzenetek megjelentetését. Szívesen látunk Partnereink között is. Köszönjük támogatásod!

~~~